Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

θέλει να γίνει ο πιό ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών!!!


Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι η όποια δυσαρέσκειά του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει να κάνει με οικονομικής φύσεως ζητήματα, ωστόσο το πλήθος των ΜΜΕ «φωνάζει» πως ο διακαής πόθος του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του...κόσμου και σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN γι' αυτό και ετοιμάζεται να ζητήσει να διπλασιαστεί η αμοιβή του.

Οι συζητήσεις για μια νέα συμφωνία με τον Πορτογάλο άσο έχουν ήδη ξεκινήσει στη Μαδρίτη και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο θέλει να εξασφαλίσει συμφωνία η οποία και θα τον κάνει τον πρώτο ποδοσφαιριστή που θα κερδίζει κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ εβδομαδιαίως ή 71.500 ευρώ ημερησίως..

Πρόκειται για ποσό διπλάσιο αυτού που λαμβάνει τώρα, δηλαδή περίπου 250.000 ευρώ, που ήταν η συμφωνία που τον πήγε στο Santiago Bernabeu το 2009, κάνοντάς τον τότε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή.

Πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει χάσει έδαφος στη σχετική λίστα, καθώς οι Σαμιουέλ Ετό, Ντιντιέ Ντρογμπά, Νεϊμάρ και Ουέιν Ρούνεϊ, όλοι κερδίζουν περισσότερα.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Ρεάλ έχει ισχύ ως το 2015 ενώ η ρήτρα εξαγοράς του κρίνεται απαγορευτική ακόμη και για τους πιο γενναιόδωρους συλλόγους της Ευρώπης ενώ η προοπτική της Ρωσίας ή της Κίνας φαίνεται να αφήνει ασυγκίνητο τον διεθνη φορ.
enimerwsi.gr


Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου!!


Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (3)
Το ότι ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί είναι ευεργετικό για την καρδιά και τα αγγεία είναι γνωστό. Για την μπύρα όμως, ελάχιστες έρευνες είχαν πραγματοποιηθεί, μέχρι σήμερα.
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποίησε το Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και το Εργαστήριο Καρδιαγγειακής Μελέτης της 1ης Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Λαϊκό» και της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, σχετικά με την επίδραση της κατανάλωσης μπύρας στην καρδιά και τα αγγεία.
Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (2)
Στη μελέτη συμμετείχαν νέοι άνδρες, υγιείς, μη παχύσαρκοι και μη καπνιστές, στους οποίους μετά από 12ωρη νηστεία δόθηκε να καταναλώσουν είτε μπύρα είτε μπύρα χωρίς αλκοόλ είτε άλλο αλκοολούχο διάλυμα με περιεκτικότητα σε αλκοόλ ίδια με αυτή της μπύρας, σε τρεις διαφορετικές επισκέψεις τους στο εργαστήριο.
Τόσο πριν την κατανάλωση των ποτών, όσο και 1 και 2 ώρες μετά, έγιναν εξειδικευμένες μετρήσεις στους εθελοντές, οι οποίες αποτυπώνουν τη λειτουργία των αγγείων και της καρδιάς, καθώς και την πίεση που δέχεται η καρδιά κατά τη λειτουργία της.
Καλύτερη υγεία με ένα κουτάκι μπύρα
Από τα αποτελέσματα της έρευνας φάνηκε ότι 400ml μπύρας, δηλαδή ποσότητα λίγο μεγαλύτερη από ένα κουτάκι του εμπορίου και εντός του ορίου που προτείνεται για τους υγιείς ενήλικες άνδρες (που είναι έως 2 κουτάκια μπύρας καθημερινά), κατάφεραν να βελτιώσουν τη λειτουργία των αγγείων μέχρι και 2 ώρες μετά την κατανάλωσή τους.
Η μπύρα κάνει καλό στην καρδιά σου (1)
Οι ευεργετικές ιδιότητες της μπύρας οφείλονται στην αντιοξειδωτική σύστασή της, που είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, όπως η τυροσόλη και η ρεσβερατρόλη. Ουσιαστικά, η μπύρα επιδρά στα αγγεία, κάνοντάς τα πιο ελαστικά και πιο ικανά να διαστέλλονται, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, αφού αυτές οι ιδιότητές τους φαίνεται ότι χάνονται με την αύξηση της ηλικίας, αλλά και εξαιτίας κάποιων περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή και η παχυσαρκία.
Πιες άφοβα μπύρα λοιπόν, αλλά με μέτρο: όπως όλα τα αλκοολούχα ποτά ευεργετεί μόνο όταν δεν το παρακάνεις.
Η μελέτη ανακοινώθηκε με ανάρτηση στο 80ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο από τις 25 μέχρι τις 28 Μαΐου 2012.
Πηγή: cosmo.gr

Ωραίο κατοικίδιο επέλεξε ο μικρός!!


Τι πιο συνηθισμένο κατοικίδιο από έναν πύθωνα 6 μέτρων και 120 κιλών. 
Αυτό σκέφτηκε και ο πατέρας αυτού του 6χρονου αγοριού από την Καμπότζη, και δώρισε στον 3μηνών τότε γιο του έναν πύθωνα. Το αγόρι και ο πύθωνας είναι αχώριστοι εδώ και 6 περίπου χρόνια και το όνομα του είναι Lucky. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την παράξενη συμβίωσή τους...












πηγή:gamato.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ Που θα πάνε τα λεφτά της δόσης των 31.5 δις ευρώ;






Του Γιάννη Χανιωτάκη... Με νύχια και με δόντια προσπαθεί η τρικομματική κυβέρνηση να εξασφαλίσει τη δόση των 31.5 δισεκατομμυρίων ευρώ λαμβάνοντας αλλεπάλληλα μέτρα που εξοντώνουν την κοινωνία. Ωστόσο, που θα πάνε τα λεφτά της εν λόγω δόσης; Έχουμε και λέμε: 25 δισεκατομμύρια από αυτά θα πάνε στις τράπεζες από τα οποία τα 10 περίπου θα πάνε στους Ευρωπαίους ως εγγυήσεις για τα λεφτά που δώσανε για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Πάνω από 5 δισεκατομμύρια θα πάνε σε τοκοχρεολύσια. Και λιγότερο από 1 δις θα καταλήξει στο ελληνικό κράτος και κατά συνέπεια στον ελληνικό λαό. Επιπλέον, μας έβαλαν να δανειστούμε 3.3 δισεκατομμύρια για να αποπληρώσουμε ένα ομόλογο της ΕΚΤ όταν στην Ιρλανδία τον Ιανουάριο μετέθεσε μόνη της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κατά 1 και 2 έτη ληγμένα ομόλογα για να μην αναγκαστεί να δανειστεί η χώρα με αφορμή αυτά

 πηγή:palo.gr

Δώστε ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ!!Ηδη έχει κάνει την εμφανισή του σε πολλούς!!Νέος παραπλανητικός ιός σε πολλά PC της Ελλάδας!

Νέος ιός έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και έχει χτυπήσει πολλούς...
υπολογιστές της χώρας μας. Εμφανίζεται σαν παραπλανητικό μήνυμα που δήθεν είναι από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και αναφέρει ότι έχει παραβιαστεί κάποιος νόμος και ότι πρέπει να πληρωθούν 100 euro με Paysafe ή Ukash!!!Συγκεκριμένα, ζητείται από το χρήστη να αποκαλύψει τον 19-ψήφιο κωδικό Ukash (προπληρωμένο ηλεκτρονικό κουπόνι που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο) ή τον 16-ψήφιο κωδικό Paysafecard (μέθοδος ηλεκτρονικής πληρωμής που βασίζεται σε σύστημα προπληρωμής).Φυσικά εάν παραβιαστείτε από τον ιό μην κάνετε καμία άλλη ενέργεια εκτός από να το πάτε στον τεχνικό σας!!!Μήν πέσετε θύματα. ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!