Και μια που αναφέραμε τη Bella Swan να μην ξεχάσουμε να σας πούμε πως εξαιτίας της η Kristen Stewart ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας του αμερικάνικου περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες κυρίες του Hollywood για τη χρονιά που πέρασε.
Στα 22 της μόλις χρόνια η Kristen Stewart κέρδισε $34.5 εκατομμύρια από το Μάιο του 2011 έως το Μάιο του 2012, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη συνάδελφό της δηλαδή. Φυσικά τα περισσότερα τα κέρδισε με την τετραλογία (πέντε ταινίες στο σινεμά, τέσσερα βιβλία της Stephenie Meyer) του Twilight αλλά δεν ήταν αμελητέα και η αμοιβή της για το ρόλο της στην ταινία Snow White and the HuntsmanΚαι αν οι παραγωγοί του Twilight είναι αναγκασμένοι να την πληρώσουν αδρά γιατί, προφανώς, δε μπορούν να αντικαταστήσουν την πρωταγωνίστριά τους, τα υπόλοιπα στούντιο την προτιμούν γιατί τα media δε βαριούνται ποτέ να ασχολούνται μαζί της. Και με το αγόρι της τον Edward, ε συγγνώμη Robert Pattinson, φυσικά. (Ο οποίος μην πιστέψετε πως είναι λιγότερο καλοπληρωμένος, απλώς τώρα μιλάμε για κυρίες).
Επόμενη στη λίστα η Cameron Diaz με όχι πολύ μικρότερα κέρδη που ανέρχονται στα $34 εκατομμύρια μια που η ταινία της Bad Teacher μπορεί να μην έκανε μεγάλο σαματά στα ΜΜΕ αλλά απέφερε κέρδη $216 εκατομμυρίων αν και είχε κοστίσει μόλις $20 εκατομμύρια. Και η τυχερή κυρία Diaz είχε μειώσει την αμοιβή της με αντάλλαγμα ποσοστά από τα κέρδη.
Στην τρίτη θέση, με 10 εκατομμυριάκια λιγότερα, η Sandra Bullock. $25 από Μάιο σε Μάιο και παρότι η τελευταία της ταινία Extremely Loud & Incredibly Close, δεν έκανε και τόσο μεγάλη επιτυχία η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραμένει πολυζήτητη.
Τέταρτη, με ποταπές εισπράξεις που δεν ξεπερνούν τα $20 εκατομμύρια η πάλαι ποτέ βασίλισσα της showbizAngelina Jolie. Ακόμα και όταν δεν πρωταγωνιστεί σε κάποιο Χολιγουντιανό χιτάκι εισπράττει κέρδη από τις εταιρείες που εκπροσωπεί, όπως η Louis Vuitton και παραμένει πολυπόθητη για τα στούντιο μια που ο τύπος δεν παύει ποτέ να γράφει γι αυτήν, το ανθρωπιστικό της έργο, την πολυμελή οικογένειά της και τον αγαπητικό Brad Pitt (που επιτέλους της έκανε πρόταση γάμου και τόνοι μελανιού χύθηκε μόνο και μόνο γι αυτό). Η Jolie εμφανίστηκε τη χρονιά που πέρασε στο εξώφυλλο 78 περιοδικών. Καταλαβαίνεις…
Το top 5 συμπληρώνει η -προσωπική μας συμπάθεια- Charlize Theron με κέρδη $18 εκατομμυρίων. Η καταπληκτική  ερμηνεία της στην ταινία Young Adult έδωσε ώθηση στην καριέρα της και παρόλο που δεν ήταν εμπορική επιτυχία τη βοήθησε στη συνέχεια μια που τη θυμηθήκαμε και εμείς και τα στούντιο γιατί λιγάκι την είχαμε (ξε)χάσει. Οι ρόλοι της στην ταινία Snow White and the Huntsman και στον Prometheus αύξησε κατά πολύ τον τραπεζικό λογαριασμό της όπως και η αμοιβή της από τον Dior του οποίου είναι το πρόσωπο.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι: Julia Roberts ($16 εκατομμύρια), Sarah Jessica Parker ($15 εκατομμύρια), Meryl Streep ($12 εκατομμύρια), Kristen Wiig ($12 εκατομμύρια), Jennifer Aniston ($11 εκατομμύρια).

πηγή :mixtape.gr