Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Άδωνις: Διαψεύδει τα 600 δις δολλάρια των ομογενών!!!


Άδωνις: Δεν υπάρχουν οι ομογενείς με τα 600 δις δολάρια!



Το διασταύρωσε ως ...πρόεδρος!
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι υπάρχουν ομογενείς με 600 δις δολάρια που θα αγοράσουν το ελληνικό χρέος. Πριν λίγο με ανακοίνωση του τονίζει τα εξής:
"Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού ήρθα σ´επαφή με όλες τις κεφαλές της Ομογένειας και των ΗΠΑ και του Καναδά για την οργάνωση END και την δήθεν αποπληρωμή του χρέους. Διασταύρωσα αυτό που φαινόταν, ανύπαρκτη οργάνωση πού ουδείς γνωρίζει και φυσικά χωρίς καθόλου χρηματα. Να απομονώσουμε όσους παίζουν με τον πόνο μας"

πηγή :gamato.blogspot.com

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!LIVE ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΜΑΞΙ!!!


Κεραυνός χτυπάει αυτοκίνητο on camera
Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό κατέγραψε κάμερα σε αυτοκινητόδρομο στη Ρωσία, όταν ένας κεραυνός έπεσε στην οροφή οχήματος SUV.
Με εξαίρεση το σοκ που υπέστη, ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε ανέπαφος αφού ο μεταλλικός σκελετός του οχήματος λειτουργεί ως «Κλωβός Faraday» προσφέροντας ηλεκτρική θωράκιση με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύουν οι επιβαίνοντες, αρκεί βέβαια να έχουν κλειστά παράθυρα & πόρτες και να μην ακουμπούν σε μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου.
πηγή:otherside.gr

ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΥΣΙΜΟ!!!


Μετά από έρευνες ανακαλύφθηκε τρόπος για να μετατραπούν οι ουσίες από το ουίσκι σε καύσιμα!
Kάτι που φυσικά στην Βραζιλία το είδαμε να γίνεται με τα ίδια μας τα μάτια. Ο λόγος που τόσα χρόνια δεν έχει γίνει και στην Ευρώπη δεν το ξέρουμε, σημασία έχει πως τώρα άρχισε να συζητείται.
Πιο συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο Napier στο Εδιμβούργο συμφώνησε με ένα σκοτσέζικο εργοστάσιο ποτοποιίας, που άλλωστε φημίζονται για την παρασκευή ουίσκι, να μετατρέψουν συγκεκριμένα στοιχεία που περιέχει το εν λόγω ποτό σε καύσιμα.
Σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν βακτήρια για να αναπτύξουν τις ουσίες από το ουίσκι. Με αυτή τη διαδικασία παράγεται βουτανόλη, συστατικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καύσιμο για τα οχήματα. Η έρευνα αναφέρει πως πάνω από το 90% των προϊόντων που παράγουν τα ποτοποιεία δεν είναι καθαρό ουίσκι αλλά συστατικά που το συνθέτουν, τα οποία επηρεάζονται σε τέτοιο βαθμό από τα βακτήρια ώστε μετατρέπονται σε βουτανόλη, δηλαδή σε καύσιμο.
Πηγή: newsbomb