Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σάλος στη Λάρισα: Γαμπρός το έσκασε με καυτή χορεύτρια μπαρ!



Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό κλαμπ της Λάρισας, όταν ο γαμπρός έφυγε με μια... χορεύτρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός και οι φίλοι του ακόμα να συνέλθουν από τις καυτές χορογραφίες της ξανθιάς καλλονής.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το βράδυ, όταν ο νεαρός επιχειρηματίας έκλεισε τραπέζι στο κλαμπ, για να διασκεδάσει με τους φίλους του τις τελευταίες στιγμές της ελευθερίας του, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στη συνέχεια, και χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, ήρθε η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ζήτησαν από μια χορεύτρια του κλαμπ να φορά σέξι νυφικά εσώρουχα για να τρελάνει τον γαμπρό. Έτσι κι έγινε.

Η νεαρή χορεύτρια τα έδωσε όλα, με αποτέλεσμα ο γαμπρός να ξανασκεφτεί την περίπτωση του γάμου.

Οι φωτογραφίες της χορεύτριας από χθες κάνουν τον γύρο του Facebook και όλοι αναφέρουν ότι στο τέλος ο γαμπρός ...έφυγε με την ξανθιά κοπέλα προς άγνωστη κατεύθυνση....
πηγή : to-gamato.com

Το καλύτερο σκονάκι του κόσμου!!!


=

Ο τύπος είναι απλώς αιώνες μπροστά!

Δείτε πως κάνει σκονάκι!



















kamikaze.gr

ΚΑΝΕΙ PUSH UPS ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!





AΠΙΣΤΕΥΤΟΣ BARTENDER!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!!




Σε ποιά κατηγορία ανήκει η γυναίκα σας;



Σε ποιά κατηγορία ανήκει αλήθεια η σύντροφός σας;



Βέβαια τα ίδια ισχύουν και για τους άνδρες!

Διαβάστε τη χιουμοριστική λίστα:

Η γυναίκα σκληρός δίσκος...

Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Η γυναίκα RAM:

Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.

Η γυναίκα Windows:

Όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

Η γυναίκα Excel:

Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.

Η γυναίκα Screen Saver:

Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.

Η γυναίκα Web-Server:

Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.

Η γυναίκα Multimedia:

Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.

Η γυναίκα CD-Rom:

Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.

Η γυναίκα Ιός:

Γνωστή και με το όνομα 'Σύζυγος'. Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα.

πηγή : to-gamato.com

8 απλοί τρόποι για να κάνεις οικονομία καυσίμου


Βενζίνη
Μην περιμένεις να κάνεις οικονομία σε καύσιμα και να μειώσεις τους ρύπους αγοράζοντας απλά ένα αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας. Η οικονομία ξεκινά από σένα τον ίδιο, αρκεί να ακολουθήσεις μερικούς πολύ απλούς κανόνες – που ίσως δεν ακολουθούσες μέχρι τώρα.
  • Κανόνας 1ος: Οδηγούμε με σωστή ταχύτητα.
Ο βασικότερος παράγων στην οικονομία καυσίμου. Ο κάθε οδηγός πρέπει να γνωρίζει ποια είναι η ταχύτητα ‘’ταξιδιού’’ του αυτοκινήτου του, αλλά σε γενικές γραμμές είναι τα χιλιόμετρα που έχει το αυτοκίνητο όταν κινείται με την πιο μεγάλη σχέση στο κιβώτιο και 3-4 χιλιάδες στροφές στο στροφόμετρο. Μπορεί να αργήσουμε λίγο να φτάσουμε στο προορισμό μας, (σε ταξίδια εκτός πόλεως) αλλά 15 χλμ περισσότερα στο ταχύμετρο μπορεί να σημαίνουν 2 ευρώ στα 100χλμ περισσότερη κατανάλωση. Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται επειδή η τριβή του αυτοκινήτου με τον αέρα που το περιβάλλει αυξάνεται εκθετικά όσο πιο γρήγορα οδηγούμε. Με λίγα λόγια χρειαζόμαστε περισσότερο καύσιμο για να ‘’περάσουμε’’ το αυτοκίνητό μας από τον ολοένα και πιο πυκνό αέρα.
Εξοικονόμηση: Έως και 2.5 παραπάνω χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης.
  • Κανόνας 2ος: Οδηγούμε ήρεμα και στρωτά.
Πράγμα που σημαίνει πως αποφεύγουμε απότομες επιταχύνσεις και φρεναρίσματα και γενικά την νευρική οδήγηση. Δευτερευόντως, εκτός από καύσιμο γλιτώνουμε τόσο εμάς όσο και τους γύρω οδηγούς από άγχος και πιθανά ατυχήματα. Όταν φέρουμε το αυτοκίνητό μας στην ταχύτητα ταξιδιού (ανάλογα το δρόμο και το είδος του αυτοκινήτου) με την μεγαλύτερη σχέση στο κιβώτιο, προσπαθούμε να την διατηρήσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του σε στροφές και ευθείες. Η τεχνική αυτή εκτός από οικονομία καυσίμου μας κάνει καλύτερους οδηγούς μια και μαθαίνουμε να κρατάμε σωστές αποστάσεις από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα ενώ παράλληλα “φροντίζουμε” όλα τα μέρη του αυτοκινήτου όπως λάστιχα, φρένα και σύστημα μετάδοσης.
Εξοικονόμηση: Έως και 1.5 παραπάνω χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης.
  • Κανόνας 3ος: Μειώνουμε την οπισθέλκουσα.
Το αυτοκίνητο γενικά -ιδιαίτερα τα αγαπητά στους περισσότερους από εμάς SUV- είναι τις περισσότερες φορές ένας ‘’τοίχος’’ αεροδυναμικής. Αυτό μεταφράζεται στο ότι σε ταχύτητες ταξιδιού, παραπάνω από το 40% της δύναμης του κινητήρα, συνεπώς και το αντίστοιχο καύσιμο, απαιτείται για να ‘’νικήσουμε’’ την οπισθέλκουσα (την αντίσταση του αέρα) και να προχωρήσουμε εμπρός. Προσέχουμε λοιπόν να μην έχουμε πράγματα στη σχάρα της οροφής του αυτοκινήτου όταν δεν είναι απαραίτητο και μπορούν να χωρέσουν στο πίσω κάθισμα ή στο χώρο αποσκευών. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο αλλά πρέπει να αφαιρούμε ακόμα και τη σχάρα άμα δεν σκοπεύουμε να βάλουμε κάτι επάνω.
Εξοικονόμηση: Μη μετρήσιμη (αλλά σημαντική).
  • Κανόνας 4ος: Λέμε όχι στις ‘’special’’ βενζίνες.
Εκτός αν υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος, δε χρειάζεται να χρησιμοποιούμε βενζίνες πολλών οκτανίων επειδή οι διαφημίσεις μας βομβαρδίζουν για δήθεν καλύτερες επιδόσεις και μακροβιότερους κινητήρες. Πρόκειται σαφώς για τρικ του marketing. Σε απλή οδήγηση κανένας μα κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Η απλή αμόλυβδη 95 οκτανίων είναι το προδιαγραφόμενο καύσιμο για 99% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν σήμερα από τον κατασκευαστή τους. Να μην ξεχνάμε ότι ακόμα και τα supercars κινούνται και αποδίδουν μια χαρά με απλή βενζίνη πρατηρίου!!
Εξοικονόμηση: Εως και 0.3 ευρώ ανά λίτρο.
  • Κανόνας 5ος: Δεν οδηγούμε ποτέ με κρύο κινητήρα.
Όλοι οι κινητήρες απαιτούν μια μικρή προθέρμανση προκειμένου να αποδώσουν την μέγιστη ιπποδύναμη στις ανάλογες στροφές περιστροφής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένας κρύος κινητήρας να καταναλώνει 10 -15% περισσότερο καύσιμο για να αποδώσει τα μέγιστα. Προσπαθούμε λοιπόν να ‘ζεσταίνουμε’ 2 με 3 λεπτά τον κινητήρα του αυτοκινήτου, πάντα εν κινήσει αλλά με χαμηλές στροφές, ακόμα και αν πρόκειται για μια μικρή διαδρομή μέσα στην πόλη. Έτσι όχι μόνο εξοικονομούμε λεφτά από τη βενζίνη αλλά προσέχουμε και το περιβάλλον λόγω του ότι τα αυτοκίνητα δεν κάνουν καλή καύση του καυσίμου όταν είναι κρύα.
Εξοικονόμηση: Έως και 2 παραπάνω χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης.
  • Κανόνας 6ος: Πάντα τα ελαστικά μας είναι σωστά φουσκωμένα.
Οταν η πίεση των ελαστικών μας είναι 0.6 με 1 bar λιγότερη, αυτό μπορεί να σημαίνει έως και 15 λιγότερα χιλιόμετρα με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ! Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Εκτός από μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, τα σωστά φουσκωμένα ελαστικά φρενάρουν καλύτερα, συμπεριφέρονται καλύτερα και δεν ζεσταίνονται τόσο όσο τα ξεφουσκωμένα, συνεπώς δεν φθείρονται πολύ. Ελέγχουμε λοιπόν τουλάχιστον μία φορά τον μήνα την πίεση των ελαστικών, πάντα όταν είναι κρύα και πάντα για την τιμή που ορίζει ο κατασκευαστής και όχι ο εκάστοτε …γκαραζιέρης ή βενζινάς.
Εξοικονόμηση: Έως και 0.5 παραπάνω χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης.
  • Κανόνας 7ος: Χρησιμοποιούμε ελαστικά χαμηλής κατανάλωσης.
Η αντίσταση των ελαστικών μπορεί να “συνεισφέρει” κατά πολύ στην κατανάλωση του αυτοκινήτου. Οι κατασκευαστές ελαστικών προσπαθούν τα τελευταία 5 χρόνια να σχεδιάσουν νέα ελαστικά πολύ χαμηλής τριβής. Συνήθως έχουν την ίδια τιμή με τα απλά ελαστικά αλλά μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και 100 ευρώ σε ένα χρόνο όταν αντικαταστήσουν ένα φθαρμένο.
Εξοικονόμηση: Έως και 0,8 παραπάνω χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης.
  • Κανόνας 8ος: Όχι ρελαντί για πολύ ώρα.
Όταν είμαστε σταματημένοι, αλλά με την μηχανή να λειτουργεί, έχουμε κατανάλωση αν και με μηδενικά χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε ένα τζιπάκι με μοτέρ 3 λίτρων και είμαστε σταματημένοι για 10 μόλις λεπτά με την μηχανή σε λειτουργία, καταναλώνουμε περίπου μισό λίτρο καυσίμου χωρίς κανένα λόγο! Ένας απλός κανόνας λοιπόν είναι να σβήνουμε τον κινητήρα του αυτοκινήτου αν πιστεύουμε ότι θα μείνουμε ακίνητοι για πάνω από μισό λεπτό, είτε είμαστε σε φανάρι είτε περιμένουμε παρκαρισμένοι.
Εξοικονόμηση: Εως και μισό λίτρο καυσίμου ανά 10 λεπτά.
Πηγή: MensLounge.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ!!!




Η μεγαλύτερη γενειάδα του κόσμου!!! και μάλιστα σε γυναίκα!!!



Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες


Τη μεγαλύτερη γενειάδα που φτάνει τα 25,5 εκατοστά έχει η Vivian Wheeler από το Ιλινόις των ΗΠΑ. 

Η Vivian ξεκίνησε να ξυρίζεται ήδη από την ηλικία των εφτά μέχρι το 1990 όταν αποφάσισε να σταματήσει το ξύρισμα και να αποκτήσει μια πλούσια γενειάδα. 

Το συγκεκριμένο ρεκόρ καταγράφηκε στο «Show Dei Record» στο Μιλάνο, στην Ιταλία στις 8 Απριλίου του 2011. Ωστόσο το μούσι της έχει υπάρξει και μακρύτερο φτάνοντας τα 27, 9 εκατοστά. 

Στις φωτογραφίες έχει φωτογραφηθεί μαζί με το γιό της. 










πηγή : to-gamato.gr

Το πλάνο στο μυαλό του Σάντος




Έκανε τους πειραματισμούς του, δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα αλλά τελικά ο Φερνάντο Σάντος κατέληξε εν όψει του αποψινού αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία σε μία… δοκιμασμένη συνταγή. Ο Πορτογάλος θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με 4-4-2 και τον Γκέκα μαζί με τον Σαμαρά στην επίθεση.

Ο Φερνάντο Σάντος κατέληξε στους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Σπυρόπουλο αριστερά. Τον Μαλεζά (κάνει ντεμπούτο στην 11άδα σε επίσημο ματς) μαζί με τον Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από Σαμαρά και Γκέκα.

Ο Σάντος κατέληξε στην επιλογή του Γκέκα αντί του Σαλπιγγίδη καθώς ο επιθετικός της Λεβάντε έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τον παίκτη του ΠΑΟΚ που μπήκε στην 11αδα της ομάδας του πολύ πρόσφατα. Επιπλέον, η επιλογή του Μανιάτη αντί του Νίνη που διεκδικούσε θέση, έχει να κάνει με την καλύτερη αμυντική λειτουργία που αποκτά η Εθνική με τον παίκτη του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τον άσο της Πάρμα που είναι πιο επιθετικογενής.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς χθες το βράδυ είδαν σε βίντεο το φιλικό ματς της Βοσνίας απέναντι στην Ουαλία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Οι Βόσνιοι τότε είχαν επικρατήσει 2-0 ενώ την Τρίτη είχαν παρακολουθήσει το ματς με την Λετονία. Αναλύοντας τους Βόσνιους, ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία που έχει η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής. Τόνισε ότι έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Επιπλέον, στάθηκε στο ότι σε γενικές γραμμές είναι ψηλή ομάδα αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα σε στημένες φάσεις όπου και είναι ευάλωτοι. Γενικότερα, ο Πορτογάλος επισήμανε ότι οι Βόσνιοι δεν είναι στην άμυνα όσο καλοί στην επίθεση καθώς έχουν δείξει σημαντικές αδυναμίες.


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής
πηγή : zougla.gr

Αιματηρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο



Νεκρό ένα 10χρονο παιδί, σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα του
, τουλάχιστον επτά τραυματίες

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ρέμα της Χελιδονούς με σχολικό λεωφορείο και ΙΧ. Νεκρό είναι ένα 10χρονο αγόρι, σε σοβαρή κατάσταση είναι η μητέρα του παιδιού, ενώ επτά παιδιά που έχουν τραυματιστεί ελαφρά μεταφέρονται στο Αγία Σοφία. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί όταν σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 19 μαθητές, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο υπό άγνωστες συνθήκες. 

πηγή : newsbeast

ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΗΡΘΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ;;;

Σχεδόν έπαθα καρδιακή προσβολή. Με τη φράση αυτή, μία Γαλλίδαπεριέγραψε την 
ψυχολογική κατάσταση στην οποία περιήλθε, όταν άνοιξε τον λογαριασμό του τηλεφώνου της. Σύμφωνα με την τηλεπικοινωνιακή....


εταιρεία, η γυναίκα όφειλε να πληρώσει 12 τετράκις εκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για την Σολέν Σαν Χοσέ που διαμένει κοντά στην περιοχή Μπορντό της Γαλλίας.

«Είχε τόσα πολλά μηδενικά που δεν μπορούσα να καταλάβω πόσα λεφτά ήταν», ανέφερε στο BBC.

Τελικά, για καλή της τύχη, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος, καθώς η γυναίκα χρωστούσε 117,21 και όχι 1.721.000.000.000.000 ευρώ!

πηγή : to-gamato.com

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.....BARBIE!!ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!!


Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα…
Νομίζει ότι είναι η Barbie! Έχουμε ακούσει μικρά παιδάκια να θέλουν να μοιάσουν με την Barbie, αλλά μια....

24χρονη κοπέλα; Η Σαρλότ Χοτμαν έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 10.000 λίρες για να υποβληθεί σε εγχειρήσεις που θα την κάνουν να μοιάζει με την αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών. Έχει βάλει κολλαγόνο στα χείλια της, έχει αλλάξει την μύτη της και έχει φτιάξει τα μαλλιά της, ώστε να είναι ακριβώς όπως η κούκλα.

«Ήταν πραγματικά επίπονο. Το πρόσωπο μου έκαιγε μετά την εγχείρηση και χρειάστηκαν εβδομάδες για να ξεπρηστώ, αλλά άξιζε τον κόπο», λέει και προσθέτει: «Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι περίεργο, αλλά εγώ το βρίσκω τέλειο».

Η Σάρλοτ κάνει συλλογή από Barbie από την ηλικία των τριών ετών και έχει «μία για κάθε περίπτωση». Τις έχει όλες στο δωμάτιο της και έχει δώσει χιλιάδες ευρώ για να τις διατηρεί «φρέσκιες»!

Όπως παραδέχεται η 24χρονη το γεγονός της έχει δημιουργήσει προβλήματα στις ερωτικές της σχέσεις, αφού οι σύντροφοι της δεν μπορούν να ανεχτούν κάτι τέτοιο και την χωρίζουν.

«Δεν με νοιάζει όμως. Όταν θα έρθει ο κατάλληλος άνδρας θα αγαπήσει και εμένα και τις Barbies μου».
to-gamato.com 

Εκκένωση νησιών με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων πρότεινε η τρόικα



«Ούτε ως αστείο να μην ξανατεθεί το θέμα», απάντησε ο υπ. Ναυτιλίας-Αιγαίου - Διαψεύδουν υπουργείο Οικονομικών και Ολι Ρεν



Να εκκενωθούν τα νησιά με πληθυσμό κάτω των 100 -150 κατοίκων και οι κάτοικοί τους να μεταφερθούν στα πολυπληθέστερα γειτονικά ή ακόμη και την ηπειρωτική χώρα, πρότειναν - μεταξύ σοβαρού και αστείου - μέλη τεχνικού κλιμακίου της τρόϊκας σε παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν για τα θέματα της ακτοπλοΐας.

Η «λύση» προτάθηκε ώστε να μην απαιτείται χρηματοδότηση των άγονων γραμμών από την κυβέρνηση και να μπορεί να απελευθερωθούν γραμμές και ναύλοι, όπως ζητεί η τρόϊκα.

Για το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκε ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Μουσουρούλης, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε αμέσως και σε ανώτατο επίπεδο με την τρόικα, απαιτώντας να μην ξανακουστεί ούτε για αστείο κάτι τέτοιο στο μέλλον, αν και ο ίδιος επισήμως διαψεύδει ότι έγινε ποτέ τέτοια πρόταση προς το επιτελείο του.

Επίσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε ότι: «Στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου ουδέποτε κανείς έθεσε τέτοιο θέμα. Σε όποιον και αν ετίθετο κάτι τέτοιο, μόνο ως πολύ κακόγουστο αστείο θα μπορούσε να εκληφθεί».

Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών

Το υπουργείο Οικονομικών πάντως ανακοίνωσε ότι «ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας», και ότι «οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα».

Διάψευση και από την Επιτροπή

O εκπρόσωπος του Ολι Ρεν διέψευσε στις 17.30 Ελλάδος τα δημοσιεύματα. «Οι αναφορές σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης ότι η τρόικα ζητεί να εγκαταλειφθούν νησιά για την εξοικονόμηση χρημάτων είναι (προφανώς) εντελώς ψευδείς» δήλωσε ο κ. Σάιμον Ο Κόνορ στο Twitter.

Την ιδια στιγμή κύκλοι της Κομισιόν σημειώνουν ότι αν ελέχθη κάτι σε τεχνικό επίπεδο, ελέχθη ως αστείο, αλλά επ' ουδενί ως σοβαρη πρόταση.

επιμέλεια:Βυθούλκας Διονύσης
πηγή : tovima.gr

Δείτε πώς είναι η Έλενα Παπαβασιλείου λίγο πριν κοιμηθεί




Η σέξι παρουσιάστρια δημοσιεύοντας μια
φωτογραφία στο twitter, έδειξε πως είναι λίγο πριν..
παραδοθεί στην “αγκαλιά” του Μορφέα!

Φορώντας ένα άσπρο τοπάκι και ένα καυτό σορτς η Έλενα πόζαρε σε ασπρόμαυρο φόντο.

Είχε δεν είχε τους αναστάτωσε πάλι τους φίλους της στο Twitter, γιατί σίγουρα μετά από αυτό το θέαμα πολλοί θα έχασαν το ύπνο τους!




kamikazi.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!


12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ




Κριός 
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά αυξημένες και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερες ώρες, ωστόσο θα υπάρχει ένα τόσο θετικό κλίμα που μάλλον θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.  Επιπλέον, το γεγονός ότι θα είστε περισσότερο πρακτικοί και θα βρείτε λύσεις σε διάφορα προβλήματα ίσως σας φέρει ένα οικονομικό bonus.

Ταύρος
Η προσοχή σας θα στραφεί στα παιδιά, τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ίσως θελήσετε να τους προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε. Ένα δημιουργικό σας έργο μπορεί να έχει μεγάλη απήχηση και ίσως είναι καλή ιδέα να το εκμεταλλευτείτε, ώστε να κερδίσετε ένα επιπλέον έσοδο.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και ίσως θα πρέπει να ζητήσετε τα «φώτα» των δικών σας ανθρώπων που έχουν παρόμοιες εμπειρίες και μπορούν να σας δώσουν μια καλή συμβουλή. Η ενασχόληση με τον οικιακό σας χώρο τις απογευματινές ώρες, θα αποσπάσει το μυαλό σας από κάθε σκοτούρα.

Καρκίνος
Η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο περιβάλλον σας και ίσως θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις ιδέες σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Καλό θα είναι να δρομολογήσετε συναντήσεις και συναλλαγές που σχετίζονται με τη δουλειά σας, τώρα που η εύνοια είναι στο πλευρό σας.

Λέων
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να χαράξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να φρενάρετε τις καταναλωτικές σας τάσεις, αν και ίσως κάποια έξοδα για τον καλλωπισμό του χώρου σας να μην θεωρηθούν περιττά.

Παρθένος
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αν χρειάζεται, μπορείτε να πάρετε και πρωτοβουλίες είτε για τα προσωπικά σας είτε για την δουλειά σας, προκειμένου να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις. Το απόγευμα είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας.

Ζυγός
Η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως είναι η αιτία που νιώθετε κουρασμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί σε λίγες μέρες σας περιμένει αρκετή δουλειά…

Σκορπιός
Η εργασία σας σήμερα μπορεί να αποτελέσει χώρο συνάντησης φιλικών προσώπων ή να γίνει αιτία να δημιουργήσετε μια νέα φιλική σχέση. Αν έχετε κάνει προσπάθειες στο παρελθόν για την επίτευξη ενός σκοπού σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις βάλετε σε εφαρμογή.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας, αν θέλετε να έχετε σύντομα θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας και αν χρειαστεί αφιερώστε περισσότερες ώρες, ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως
Οι γνώσεις που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, ίσως σας χρειαστούν προκειμένου να εξασφαλίσετε μια καλή επαγγελματική θέση, ή και μια προαγωγή. Εάν έχετε νομικές εκκρεμότητες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εξέλιξή τους. Αν σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, κάντε το σήμερα.

Υδροχόος
Ίσως έχετε διάθεση για φιλικές συγκεντρώσεις, διασκεδάσεις και «ξεσαλώματα» ωστόσο προτού κάνετε οτιδήποτε, σκεφτείτε αν τα οικονομικά σας, σάς επιτρέπουν τέτοιου είδους «ατασθαλίες». Μπορείτε να ικανοποιήσετε την όρεξή σας, με πιο απλούς τρόπους και σίγουρα με πιο λίγα έξοδα.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι σήμερα, ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα άτομα. Αν προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε θα έχετε σοβαρά οφέλη, καθώς τόσο ο σύντροφός σας όσο και οι συνεργάτες σας, θα κάνουν τα πάντα για να φτιάξουν τη διάθεσή σας.

πηγή : astroprovlepsis.blogspot.gr