Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!


12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ




Κριός 
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά αυξημένες και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερες ώρες, ωστόσο θα υπάρχει ένα τόσο θετικό κλίμα που μάλλον θα το ευχαριστηθείτε κιόλας.  Επιπλέον, το γεγονός ότι θα είστε περισσότερο πρακτικοί και θα βρείτε λύσεις σε διάφορα προβλήματα ίσως σας φέρει ένα οικονομικό bonus.

Ταύρος
Η προσοχή σας θα στραφεί στα παιδιά, τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ίσως θελήσετε να τους προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε. Ένα δημιουργικό σας έργο μπορεί να έχει μεγάλη απήχηση και ίσως είναι καλή ιδέα να το εκμεταλλευτείτε, ώστε να κερδίσετε ένα επιπλέον έσοδο.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν και ίσως θα πρέπει να ζητήσετε τα «φώτα» των δικών σας ανθρώπων που έχουν παρόμοιες εμπειρίες και μπορούν να σας δώσουν μια καλή συμβουλή. Η ενασχόληση με τον οικιακό σας χώρο τις απογευματινές ώρες, θα αποσπάσει το μυαλό σας από κάθε σκοτούρα.

Καρκίνος
Η Σελήνη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο περιβάλλον σας και ίσως θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις ιδέες σας αλλά και τα συναισθήματά σας. Καλό θα είναι να δρομολογήσετε συναντήσεις και συναλλαγές που σχετίζονται με τη δουλειά σας, τώρα που η εύνοια είναι στο πλευρό σας.

Λέων
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και να χαράξετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να φρενάρετε τις καταναλωτικές σας τάσεις, αν και ίσως κάποια έξοδα για τον καλλωπισμό του χώρου σας να μην θεωρηθούν περιττά.

Παρθένος
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Αν χρειάζεται, μπορείτε να πάρετε και πρωτοβουλίες είτε για τα προσωπικά σας είτε για την δουλειά σας, προκειμένου να βελτιωθούν κάποιες καταστάσεις. Το απόγευμα είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον καλλωπισμό σας.

Ζυγός
Η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ίσως είναι η αιτία που νιώθετε κουρασμένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει το προηγούμενο διάστημα. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, γιατί σε λίγες μέρες σας περιμένει αρκετή δουλειά…

Σκορπιός
Η εργασία σας σήμερα μπορεί να αποτελέσει χώρο συνάντησης φιλικών προσώπων ή να γίνει αιτία να δημιουργήσετε μια νέα φιλική σχέση. Αν έχετε κάνει προσπάθειες στο παρελθόν για την επίτευξη ενός σκοπού σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να τις βάλετε σε εφαρμογή.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, από όπου σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την καριέρα σας, αν θέλετε να έχετε σύντομα θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να αφοσιωθείτε στα καθήκοντά σας και αν χρειαστεί αφιερώστε περισσότερες ώρες, ώστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως
Οι γνώσεις που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα, ίσως σας χρειαστούν προκειμένου να εξασφαλίσετε μια καλή επαγγελματική θέση, ή και μια προαγωγή. Εάν έχετε νομικές εκκρεμότητες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εξέλιξή τους. Αν σκέφτεστε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, κάντε το σήμερα.

Υδροχόος
Ίσως έχετε διάθεση για φιλικές συγκεντρώσεις, διασκεδάσεις και «ξεσαλώματα» ωστόσο προτού κάνετε οτιδήποτε, σκεφτείτε αν τα οικονομικά σας, σάς επιτρέπουν τέτοιου είδους «ατασθαλίες». Μπορείτε να ικανοποιήσετε την όρεξή σας, με πιο απλούς τρόπους και σίγουρα με πιο λίγα έξοδα.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι σήμερα, ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα άτομα. Αν προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε θα έχετε σοβαρά οφέλη, καθώς τόσο ο σύντροφός σας όσο και οι συνεργάτες σας, θα κάνουν τα πάντα για να φτιάξουν τη διάθεσή σας.

πηγή : astroprovlepsis.blogspot.gr