Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΜΟΣ;;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!!


Πώς είναι η άμμος μετά από μεγέθυνση επί 250; Πραγματικά δεν φαντάζεστε!

kokkoi-ammou-x250-04


Κάνει τα καλοκαίρια μας υπέροχα! Η αμμουδιά που τόσο μας αρέσει να αράζουμε εκεί, κάτω από τον ήλιο, είναι πολύ πιο όμορφη από όσο νομίζατε μέχρι τώρα!

Κοιτάζοντας την άμμο σε μεγέθυνση x250, μπορείτε να ξεχωρίσετε πέρα από τους απλούς κόκκους της, που είναι μικρά ακαθόριστα τεμάχη πετρωμάτων και άλλα πιο καθορισμένα σχήματα.

Αυτά δεν είναι άλλα από τα απολιθώματα μικροοργανισμών της θάλασσας ή ποταμών / λιμνών, μιας και η άμμος δεν είναι αποκλειστικά θαλάσσια υπόθεση...

Δείτε τις φωτογραφίες: 

grains-of-sands-5

grains-of-sands-1

kokkoi-ammou-x250-01
grains-of-sands-4
kokkoi-ammou-x250-03
Πηγή : proxevmenoi.gr

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ;;;;


Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (1)
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται μια συνηθισμένη και γλυκιά γιαγιούλα, αλλά…
Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (2)
Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (4)
Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (5)
Η συγκεκριμένη γιαγιά είναι αρχηγός μιας συμμορίας, τουλάχιστον για τις ανάγκες της συγκεκριμένης φωτογράφισης που δημοσιεύθηκε στο instagram.
Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (3)
Κανείς δεν τα βάζει με αυτή την γιαγιά (6)

Πηγή : otherside.gr

Νέες υπηρεσίες για εργασία στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ


Νέες υπηρεσίες για εργασία στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012, 12:15
Τη νέα διαδικτυακή πύλη του εγκαινιάζει ο ΟΑΕΔ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών για θέματα που τους αφορούν.

Οι ενδιαφερόμενοι εργοδότες μπορούν πλέον να αναρτούν αγγελίες κενών θέσεων εργασίας και οι αναζητούντες εργασία να καταχωρούν τα βιογραφικά τους σημειώματα.

Ειδικότερα, οι πιστοποιημένες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικά από τον χώρο τους να ανεβάζουν κενές θέσεις εργασίας, να τις ενημερώνουν και να τις απενεργοποιούν, όταν θα παύουν να ισχύουν, να αναζητούν άτομα που ενδιαφέρονται για εργασία και έχουν καταχωρήσει βιογραφικό σημείωμα στη βάση δεδομένων του portal και να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής σε προγράμματα ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης του Οργανισμού.

Όσον αφορά στους πιστοποιημένους χρήστες που αναζητούν εργασία, θα μπορούν να υποβάλλουν βιογραφικά σημειώματα, με βάση τα οποία θα τους αναζητούν οι υποψήφιοι εργοδότες, να αναζητούν κενές θέσεις εργασίας, να εκτυπώνουν βεβαιώσεις ανεργίας ή επιδότησης και να υποβάλλουν αιτήσεις για ένταξή τους σε προγράμματα επιδότησης του ΟΑΕΔ.

πηγή : zougla.gr

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Πρόστιμα 220.000 ευρώ στον Αnt1

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012, 20:43
Συνολικό πρόστιμο 220.000 ευρώ στον ΑΝΤ1 για παράνομη προβολή του τυχερού παιγνίου (Τηλεκύβος), χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την Εθνική Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων, επιβλήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Τα πρόστιμα ήταν 50.000, 70.000 και 100.000 ευρώ για τις 10/6, 23/7 και 25/7 αντίστοιχα. Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε, επίσης, στον ίδιο σταθμό για προβολή προγράμματος με εσφαλμένη σήμανση και ποιότητα γλώσσας, στις 6 και 7 Δεκεμβρίου του 2011. Στο αρχείο μπήκε από το Συμβούλιο το επεισόδιο του βουλευτή Κασιδιάρη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ακόμα, το Συμβούλιο επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στο «Κρέτα Τσάνελ» για παράνομη προβολή του τηλεπαιχνιδιού Night Kouiz, 15.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε στο TV Θεσσαλονίκη για παράλειψη αποστολής ροής προγράμματος που ζητήθηκε, ενώ πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο «OPT TV» του νομού Ηλείας για παράνομη δικτύωση με το «MAD» και 15.000 ευρώ στη «Νέα Τηλεόραση Σερρών» για παράνομη δικτύωση με το «Κόντρα».

Εγκρίθηκαν από το ΕΣΡ οι συμβάσεις για προβολή καναλιών από το «ΟΤΕ TV» από δορυφόρο και το διαδίκτυο (TLC, FX, OTE CINEMA, VH1, Sundance, CNBC, Discovery Showcase), ενώ εγκρίθηκε η σύμβαση για την αναμετάδοση των καναλιών «Mega», «Star», «ΣΚΑΙ», «Alpha», «MTV», «Nickelodeon».

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης, το Συμβούλιο επιβάλλει τα πρόστιμα και τα διαβιβάζει στις αρμόδιες ΔΟΥ, σημειώνοντας ότι από καμία διάταξη νόμου δεν δικαιούται και ποτέ δεν παρακρατεί ούτε ένα ευρώ από το πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσουράκης παραιτήθηκε από μέλος του ΕΣΡ λόγω της απόφασης του ΣτΕ περί της θητείας του και η παραίτησή του διαβιβάστηκε στη Βουλή. Το Συμβούλιο μπορεί να λειτουργήσει επί ένα τρίμηνο με αυτή τη σύνθεση. Για τη νόμιμη σύσταση του Συμβουλίου, το άρθρο 13 παρ. 5 του ν. 2690/99 περί κώδικα διοικητικής διαδικασίας τονίζει πως το Συλλογικό Όργανο μπορεί να λειτουργήσει αν κάποιο από τα μέλη εκλείψουν ή αποχωρήσουν για οποιοδήποτε λόγο ή απολέσουν την ιδιότητα βάσει της οποίας ορίστηκαν. Αναφέρεται ότι προκύπτει ζήτημα με τη νόμιμη σύσταση του Συμβουλίου, καθώς στις περισσότερες αποφάσεις συμμετείχε ο κ. Τσουράκης.
πηγή : zougla.gr

Ξοδεύουν 32.000 ευρώ την ημέρα για ένα… σκούπισμα στο Α.Π.Θ



Ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο, που αποδεικνύει την κακοδιαχείριση των επιδοτήσεων που το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης λαμβάνει από το κράτος, δημοσιεύουν σήμερα τα «Παραπολιτικά».
Η πρυτανεία καλείται να απαντήσει στον εισαγγελέα πώς είναι δυνατόν από τα 25 εκατ. ευρώ που λαμβάνει το πανεπιστήμιο, τα 17 να κατευθύνονται σε εργολάβους για την καθαριότητα και τη φύλαξη του κτιρίου, ενώ παράλληλα οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους τομείς παραμένουν για μήνες απλήρωτοι.
Για την ακρίβεια, το ίδρυμα δαπανά πάνω από 32.000 ευρώ την ημέρα για τα συνεργεία καθαριότητας, τη στιγμή που κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα και φυσικό αέριο και οι υπάλληλοι στο τεχνικό συνεργείο έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας.
Καθώς, μάλιστα τα κτίρια του Αριστοτελείου πανεπιστημίου, εκτός από καθαρά, πρέπει να φυλάσσονται και επί 24ώρου βάσεως, το ίδρυμα αποφασίζει πως για τον σκοπό αυτό θα πρέπει να ξοδεύονται περίπου 20.000 ευρώ την ημέρα.

πηγή :ksenixtis.gr

100 εκατομμύρια ευρώ θα ξοδευτούν για την πίστα της Φόρμουλα 1!!!


Παρά τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα οδεύει προς το έκτο έτος ύφεσης, η κυβέρνηση προχωρά με την κατασκευή πίστας Formula 1 στην Χαλανδρίτσα... κοντά στην Πάτρα, σχολιάζει η εφημερίδα Telegraph, μετά την ανακοίνωση ότι το υπουργείο Ανάπτυξης υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη της επένδυσης στην αναπτυξιακό νόμο. Αναμένεται, ωστόσο, η έγκριση από τη Βουλή.

Το συνολικό κόστος του έργου θα ανέλθει σε 94,6 εκατ. ευρώ και προβλέπεται να δημιουργηθεί πίστα αγώνων, διεθνών προδιαγραφών, όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες F1. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου, η διάρκεια ολοκλήρωσης του έργου είναι 36 μήνες.Σύμφωνα με την Telegraph, η είδηση αυτή είναι μέρος του σχεδίου του προϋπολογισμού για το 2013, ενώ το υπουργείο Οικονομικών αναμένει συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 3,8% το επόμενο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!


Βλέποντας την φωτογραφία κάποιος θα πιστέψει ότι το γκρι αεροπλάνο της UNITED AIRLINES επιτίθεται στο αεροπλάνο της LUFTHANSA. H πραγματικότητα όμως είναι... 
πολύ διαφορετική αφού μεταξύ τους υπάρχουν πολλά μέτρα απόστασης. Τα δύο αεροπλάνα ετοιμάζονται για προσγείωση στον διπλό διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου του San Francisco στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο φωτογράφος Ben Wang ο οποίος τράβηξε την φωτογραφία είναι μηχανικός αεροναυπηγικής στο San Jose της Καλιφόρνια, μιλώντας για την φωτογραφία τόνισε. «Βλέποντας την φωτογραφία όλοι θα πιστέψουν ότι οι επιβάτες θα μπορούν να αντικρίσουν τον πανικό στα πρόσωπα των απέναντι. Είναι όμως καταπληκτικό να βλέπεις παράλληλη προσγείωση δυο αεροσκαφών με την ίδια ταχύτητα στον ίδιο διάδρομο.»
7news.gr

Οι 6 κανόνες που δεν γνωρίζετε για το τέλειο φιλί!



Ο Ian Kerner, PhD, σύμβουλος σχέσεων, ιδρυτής του GoodInBed.com και...

ένας εκ των δύο συγγραφέων του The Big, Fun, Sexy Sex Book, δίνει τις καλύτερες συμβουλές του για αξέχαστα φιλιά.
1. Σκέψου τη διάθεσή σου που κρύβεται πίσω από το φιλί
"Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο, έτσι σκέψου το συναίσθημα που θέλεις να μεταφέρεις σε αυτόν που φιλάς. Ένα φιλί μπορεί να είναι στοργικό και τρυφερό, μπορεί να είναι παθιασμένο ή μπορεί να είναι λίγο άτακτο" επισημαίνει ο Kerner.
2. Λάβε υπόψη σου το μέρος
"Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Θεωρία Μεταφοράς Διέγερσης που λέει ότι αν κάνεις κάτι συναρπαστικό σε ένα συναρπαστικό μέρος, αυτό το αίσθημα μεταβιβάζεται. Φίλα τον αγαπημένο σου μπροστά σε κόσμο, ενώ χορεύεται ή κάπου ψηλά με ωραία θέα. Σύμφωνα με τον Kerner, όλα είναι μέρος του φιλιού.
3. Δώσε βάση στα... ηχητικά εφέ
"Ένα φιλί, σε συνδυασμό με λίγο λαχάνιασμα ή ψιθύρισμα στο αυτί του μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό!" τονίζει ο ειδικός.
4. Φόρα ή μην φοράς κραγιόν
Και τα δύο επιτρέπονται. Μια μικρή ποσότητα κραγιόν μπορεί μάλιστα να αυξήσει τη διέγερση. Από την άλλη όμως, η υπερβολική ποσότητα μπορεί να απωθήσει τον άλλον. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες σε θέλουν όμορφη...φυσικά!
5. Μην ξεχνάς ποιον φιλάς
Ξέρεις τι σου αρέσει, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις και τις προτιμήσεις του συντρόφου σου. Ενώ σε κάποιους αρέσει το γαλλικό φιλί, κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν κάτι διαφορετικό.
6. Μην προσπαθείς υπερβολικά
"Τα φιλιά πρέπει να είναι φυσικά, γνήσια και να συνδέονται με την κάθε στιγμή" υποστηρίζει ο Kerner. Μην προσπαθείς να γίνεις "φανταστική" ή "παθιασμένη" την ώρα που φιλάς - αν το φιλί σου φαίνεται ψεύτικο, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Απόλαυσε απλά τη στιγμή και θα το κάνει κι ο άλλος.

πηγή : ptoxevmenoi.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ!!!


Αστροναύτης δείχνει πως πίνουν καφέ στο διάστημα
Ο Dr. Pettit, μέλος του πληρώματος του διαστημοπλοίου Endeavour που πρόσφατα αποσύρθηκε, παρουσιάζει τον τρόπο που πίνουν καφέ στο διάστημα. Όπως θα διαπιστώσετε, η καθημερινή αυτή απόλαυση είναι τελείως διαφορετική υπόθεση σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας…


πηγή : otherside.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΣ!!


Επιτυχημένη επέμβαση σε 19χρονη στην Ινδία

Όταν μία 19χρονη στην Ινδία παραπονέθηκε πως δεν μπορούσε να πιει και να φάει για μέρες, οι γιατροί εξέτασαν τι συνέβαινε στο στομάχι της. Προς μεγάλη τους έκπληξη βρήκαν ανάμεσα στο στομάχι και το λεπτό έντερο της κοπέλας έναν όγκο από τρίχες και κιμωλία με βάρος σχεδόν 2 κιλά!

Η 19χρονη είχε τη συνήθεια να τρώει, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα μαλλιά της αλλά και κιμωλία, με αποτέλεσμα τα δύο υλικά να φτιάξουν έναν «όγκο» μέσα στο σώμα της.

Ομάδα γαστροχειρουργών αφαίρεσε τον όγκο έπειτα από μία επιτυχημένη επέμβαση και βρήκε τα μαλλιά τυλιγμένα γύρω από κιμωλία.

Σύμφωνα με έναν από τους χειρουργούς, είχε δημιουργηθεί ένα εμπόδιο μέσα στα σπλάχνα της 19χρονης με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή ούτε τροφή ούτε νερό.

Δείτε τη φωτογραφία


πηγή : newsbeast

Γνώρισε στο Facebook τους… ληστές του!!


Γνώρισε στο Facebook τους... ληστές του (1)
Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ένας ανάπηρος άντρας από «φίλους» του που είχε προσκαλέσει ο ίδιος στο σπίτι του.
Ο 28χρονος Paul Miller είχε γνωρίσει τους… μετέπειτα ληστές του… στο Facebook και μετά από μερικές εβδομάδες «γνωριμίας» τους κάλεσε να παίξουν βιντεοπαιχνίδια στο σπίτι των γονιών του, μια μέρα που εκείνοι έλειπαν.
Ο Paul που έχει εγκεφαλική παράλυση και κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο έχει υποστεί σοκ από την ταλαιπωρία που υπέστη, καθώς οι δύο άντρες αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 12.000 στερλινών από το σπίτι του στο Lancashire, ενώ εκείνος τους παρακολουθούσε ανήμπορος να αντιδράσει.
Γνώρισε στο Facebook τους... ληστές του (2)
Όταν οι γονείς του επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν το γιο τους σε κατάσταση σοκ και έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να τον ηρεμήσουν οι γιατροί.
«Το σπίτι μας βρίσκεται σε αρκετά απομονωμένο μέρος και ο Paul χρησιμοποιεί το Facebook για να συνομιλεί με ανθρώπους και να κάνει φιλίες. Μιλούσε με δύο παιδιά από το Kirkby και τους κάλεσε να παίξουν playstation. Όταν εκείνοι κατάλαβαν ότι ήταν μόνος στο σπίτι, πήραν ένα ταξί και ήρθαν αμέσως. Ο ένας από τους δύο του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο Paul τον άκουγε να περπατά στα δωμάτια, παρότι η τουαλέτα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πόρτα του δωματίου του. Όταν ρώτησε το συνεργάτη του τι έκανε τόση ώρα, ο δεύτερος δεν τον άφηνε να βγει από το δωμάτιο. Μετά από λίγη ώρα βγήκε από το δωμάτιο και έφυγαν… απλά» είπε η μητέρα του.
«Ήξεραν ότι είναι ανάπηρος και τον εκμεταλλεύτηκαν. Τώρα δε θέλει να βγει από το σπίτι αν δεν είμαστε εμείς μαζί του. Πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν» πρόσθεσε.
Γνώρισε στο Facebook τους... ληστές του (3)
Πηγή: newsbeast.gr