Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πέταξαν αυγά στον Τόμσεν της τρόϊκας!!

Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός “ακτιβιστής” Δημήτρης Ρέλλος τό’κανε πάλι το θαύμα του. Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και “τρυπώντας” κυριολεκτικά τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, πέταξε μια σακούλα με αυγά στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr δύο αυγά έσκασαν στο κεφάλι των αστυνομικών φρουρών, ένα έφαγε ο Τόμσεν στη μάπα και τα άλλα δύο έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του τροικανού.
Το θέμα είναι μεγάλο. Πρώτον για τα μέτρα ασφαλείας που υποτίθεται υπάρχουν και τα έκανε κιμά ο Ρέλλος και δεύτερον γιατί το θέμα αποσιωπήθηκε από όλα τα κανάλια τα οποία- από αυτά που πληροφορηθήκαμε- ήταν απαξάπαντα, παρόντα στον προπηλακισμό. Γαργάρα για να μην κυκλοφορήσει το θέμα και μας κάνουν ντα οι τοκογλύφοι; Ή γιατί εξαιτίας του Ρέλλου, θα χάσουμε τη δόση με τα 13δις; Λογοκρισία και για πόσα, ρε παιδιά;
Εναντίον του Δημήτρη Ρέλλου σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη έργω εξύβριση, αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα.
Ως γνωστόν ο Ρέλλος ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε το γνωστό επεισόδιο που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 κατά την άφιξη του Ευ.Βενιζέλου στη Χ.Τρικούπη, όπου πραγματοποιείτο η κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τη διαδικασία εκλογής προέδρου. Ένας άνδρας πέταξε ένα ποτήρι με καφέ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Βενιζέλου.” Αυτός ήταν ο Ρέλλος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΛΛΟΣ
πηγή: newsbomb.gr

Γιορτή Φέτας στο Δήμο Ελασσόνας!!


Γιορτή Φέτας στο Δήμο Ελασσόνας!!




Ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με φορείς από όλη την Ελλάδα, θέλοντας να συμβάλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και να τιμήσουν το προϊόν «Φέτα», οργανώνουν την 6η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έκθεση του προϊόντος σε εκθεσιακά περίπτερα, επιστημονική ημερίδα, γευσιγνωστικές βραδιές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές
εκδηλώσεις, συναυλίες, παιχνίδια για παιδιά, επίδειξη παρασκευής φέτας και πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα ημερίδα με τίτλο «Η ΦΕΤΑ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».

Στην επιστημονική ημερίδα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι υπουργείων, πανεπιστημίων, φορέων και ινστιτούτων, παραγωγικών τάξεων και άλλοι. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ο ΕΦΕΤ προκειμένου να προβάλλει τη συμβολή του στην υγιεινή και την ασφάλεια των τυροκομικών εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα αυτών με μικρή δυναμικότητα. Η εισήγηση του ΕΦΕΤ έχει τίτλο : Εφαρμογή των υγειονομικών απαιτήσεων σε μικρά τυροκομεία.Παρακολουθήστε το βίντεο από την εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ όπου προβάλλεται το Λιβάδι Ολύμπου.

Πηγή:greekmoney.gr

Εάν η Ελλάδα καταστραφεί τελείως,θα μείνει η ελιά,ένα κλήμα και μια βάρκα.Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή"


(2 Νοεμβρίου 1911 - 18 Μαρτίου 1996).
Διακρίθηκε το 1960 με το κρατικό βραβείο ποίησης.
Βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας 1979.


"Τάδε έφη Οδυσσέας Ελύτης ‎"Εάν η Ελλάδα καταστραφεί  τελείως,θα μείνει η ελιά,ένα κλήμα και μια βάρκα.Είναι αρκετά για να ξαναχτιστεί από την αρχή". 

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!!





KΑΤΑΡΧΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΒΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ(BARCODE) ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ 520
«Από τους 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες οι 280.000 είναι έμποροι και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι φορολογούνται δύο φορές, μία στην πηγή που είναι η μικρομεσαία επιχείρησή τους και μία ως φυσικά πρόσωπα.
Η στοχοποίηση, λοιπόν, και η εξόντωση του μικρομεσαίου εμπόρου δεν πρέπει να είναι το ζητούμενο, ούτε είναι η λύση για την πάταξη της φοροδιαφυγής.  Η μόνη λύση είναι ένα νέο, απλό, δίκαιο, σταθερό και αυστηρό φορολογικό σύστημα, αλλά με ίσους όρους για όλους». Αυτό ανέφερε σε δήλωσή του με αφορμή τον εορτασμό της "Ημέρας του Εμπορίου" στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης.
Ο κ. Κορκίδης υπογράμμισε στη δήλωσή του πως "για την υπέρβαση της κρίσης, όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι η απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της χώρας, δεν μπορεί να είναι άλλη από την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και τη στήριξη των μικρομεσαίων ελληνικών ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.
Το ελληνικό εμπόριο πρέπει να γίνει το εφαλτήριο για την αναπτυξιακή διαδικασία, αφού συνιστά έναν πολλαπλασιαστή νέων πηγών ανάπτυξης και παραγωγής πλούτου στην ελληνική οικονομία, ενώ μπορεί να επικοινωνεί άμεσα με τις βαριές μεταβλητές της ελληνικής οικονομίας".
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση αναζητά μεταρρυθμίσεις που μπορούν να στηρίξουν μία νέα αναπτυξιακή διαδικασία, αρκεί οι κυβερνητικοί εταίροι να επιλέξουν και να συμφωνήσουν ρεαλιστικά μέτρα. Αυτός είναι ο μόνος ασφαλής δρόμος για την έξοδο της χώρας από την κρίση και όχι η νέα, χωρίς μέτρο, φορολογική επίθεση που διαρρέει και προσφέρει στην τρόικα το ΥΠΟΙΚ.
"Οι Έλληνες έμποροι παρά το μαρτύριο που περνάμε καθημερινά, σαφώς και δεν είμαστε «άγιοι», ούτε της νοοτροπίας «σφάξε με, πασά μου, ν΄ αγιάσω», όμως τουλάχιστον έχουμε θεσμοθετημένη ημέρα εορτασμού και όσο υπάρχει ελληνικό εμπόριο, αυτή θα είναι η 22α Σεπτεμβρίου" κατέληξε ο κ. Κορκίδης.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, για τον εφετινό εορτασμό της Ημέρας του Εμπορίου, το Σάββατο, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών θα συμμετάσχει σε δράσεις με κεντρικό μήνυμα:
- Ενισχύουμε την Αγορά της Αθήνας
- Στηρίζουμε τις Ελληνικές Επιχειρήσεις
- Προτιμάμε τα Ελληνικά προϊόντα
Στο πλαίσιο αυτό, έχει προτείνει στους εμπόρους:
- Να διατηρήσουν ανοικτό το κατάστημά τους έως τις 7 το απόγευμα, χρόνος που επιτρέπεται από το ισχύον πλαίσιο νόμου.  Η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι εκείνη την ώρα, σε συνδυασμό με τις δράσεις που διοργανώνονται από τον δήμο Αθηναίων και τη Πολιτεία, κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας χωρίς αυτοκίνητο» (Mobility Week) εκτιμάται ότι θα προσδώσουν ένα εορταστικό κλίμα στη πόλη και θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητα στην αγορά.
- Να προσφέρουν δώρα στους καταναλωτές, καταχωρώντας τη σχετική προσφορά τους στο «ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ» (www.pameathina.net) που δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους της Αθήνας να προβάλλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο, αλλά και μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.- Να αναλάβουν την οργάνωση τοπικών δράσεων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

χαχαχ παλαβό!!πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του για να του πει οτι κέρδισε 1.000.000 $ !!!!





101 τρόποι για να ανοίξεις ένα μπουκάλι

101 τρόποι για να ανοίξεις ένα μπουκάλι





με τι άλλο μένει να το ανοίξει;;;