Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Γιορτή Φέτας στο Δήμο Ελασσόνας!!


Γιορτή Φέτας στο Δήμο Ελασσόνας!!




Ο Δήμος Ελασσόνας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελασσόνας, σε συνεργασία με φορείς από όλη την Ελλάδα, θέλοντας να συμβάλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής αλλά και να τιμήσουν το προϊόν «Φέτα», οργανώνουν την 6η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έκθεση του προϊόντος σε εκθεσιακά περίπτερα, επιστημονική ημερίδα, γευσιγνωστικές βραδιές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές
εκδηλώσεις, συναυλίες, παιχνίδια για παιδιά, επίδειξη παρασκευής φέτας και πολλές εκπλήξεις.
Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα ημερίδα με τίτλο «Η ΦΕΤΑ ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη».

Στην επιστημονική ημερίδα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι υπουργείων, πανεπιστημίων, φορέων και ινστιτούτων, παραγωγικών τάξεων και άλλοι. Μεταξύ των συμμετεχόντων είναι και ο ΕΦΕΤ προκειμένου να προβάλλει τη συμβολή του στην υγιεινή και την ασφάλεια των τυροκομικών εγκαταστάσεων, ιδιαίτερα αυτών με μικρή δυναμικότητα. Η εισήγηση του ΕΦΕΤ έχει τίτλο : Εφαρμογή των υγειονομικών απαιτήσεων σε μικρά τυροκομεία.Παρακολουθήστε το βίντεο από την εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΤ όπου προβάλλεται το Λιβάδι Ολύμπου.

Πηγή:greekmoney.gr