Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοίγει δικό της ΟΑΕΔ η Χρυσή Αυγή


Ανοίγει δικό της ΟΑΕΔ για να βρίσκει δουλειά σε άνεργους Έλληνες η Χρυσή Αυγή!

Ανοίγει τον δικό της… ΟΑΕΔ η Χρυσή Αυγή, η οποία αναλαμβάνει να βρίσκει δουλειά σε άνεργους Έλληνες…
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα».
Πηγή: http://www.aniwthoi.net
'PSY GANGNAM STYLE'


TOP TEN FACEBOOK GAMES


Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του Facebook

Στο Facebook όλοι παίζουμε. Είναι εθιστικό, είναι δωρεάν, είναι πάνω απ΄όλα χάσιμο χρόνου, αλλά όλοι κολλάμε και θα συνεχίσουμε να κολλάμε με τις φάρμες, το πόκερ, τα -villes και πλήθος άλλων social games. 



Μια πολύ πετυχημένη συνταγή που δεν απαιτεί ούτε σούπερ ντούπερ σύστημα, ούτε χρήματα, ούτε subscriptions παρά μόνο ένα λογαριασμό στο Facebook και μερικούς παικταράδες φίλους. Ιδού λοιπόν το top-10 στο χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας τη φετεινή χρονιά:


10. Adventure World: An Indiana Jones Game

To πολύ πρόσφατα λανσαρισμένο Adventure World έγινε αμέσως hit και κατάφερε να χωθεί μέσα σε μια δεκάδα που κτίζεται χρόνια.  Λογική platform game με πολύ καλά γραφικά, που βασίζεται σε αποστολές, συλλογή θησαυρών και τυμβωρυχία κατά το παράδειγμα του τηλεοπτικού Indiana Jones.




9. Bubble Island

Με σχεδόν 10 εκατ. ενεργούς παίκτες το action/arcade “Bubble Island” αποτελεί το απόλυτο χάσιμο χρόνου στο νησί της φούσκας. Μέγα hit.






8. Diamond Dash

Παλιά γνωστή συνταγή διασκέδασης, όπου διαλύετε σειρές διαμαντιών που έχουν κοινά στοιχεία όπως χρώμα ή σχήμα.



7. Words with Friends

To πιο δημοφιλές scrubble game παγκοσμίως για να παίξει κανείς με μια πλειάδα φίλων.





6. Empires and Allies

Ενα καλοσχεδιασμένο strategy για να παίξετε μαζί ή εναντια στους φίλους σας. Για τους έχοντες μαχητικό και δολοπλόκο πνεύμα…






5. The Sims Social

Αθάνατα Sims! Μετά τη μανία ετών με εκδόσεις για PC και κονσόλες, τώρα τα Sims ζουν και βασιλεύουν στο Facebook με 29 εκατ. μηνιαίους χρήστες!






4. Texas Holdem poker

Online τζόγος με κοντά 30 εκατ. μέλη, εκ των οποίων τα 7 εκατ. ποντάρουν σε καθημερινή βάση…






3.  Farmville

H μακροβιότερη “φάρμα” του Facebook με 31.600.000 φανατικούς farmers και εκατοντάδες  fun clubs ανά τον κόσμο κρατεί ακόμα μέσα ση δεκάδα, αν και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα. Μάλλον ήρθε η ώρα για λίγη αγρανάπαυση…






2. CastleVille

Μόλις ένα μήνα στον αέρα και το CastleVille εκτοξεύτηκε ήδη στη δεύτερη θέση! Προσωπικά δεν τρελλάθηκα με το όλο concept, κι ας ξέρω ότι τα 33.600.000 μέλη του θα διαφωνήσουν μαζί μου.






1. Cityville

Ακόμα και η Zynga δεν μπορεί να εξηγήσει το “θαύμα” Cityville, που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόπισε παλαιούς “παίκτες” και στρογγυλοκάθησε στην πρώτη θέση: 49 εκατομμύρια μέλη χτίζουν ασταμάτητα πολιτείες, πάρκα και δημόσιες υπηρεσίες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξορκίσουν το σύγχρονο αστικό μοντέλο. Προφητικό;


Πηγή: AppData

Οι 10 εντολές της απώλειας βάρους


Οι 10 εντολές της απώλειας βάρους

Οι 10 εντολές της απώλειας βάρους
Υπάρχει ένας μόνο νόμος που οδηγεί στην απώλεια βάρους και αυτός είναι η πρόσληψη λιγότερων θερμίδων από αυτές που «καίμε». Καθώς, όμως, λίγοι από εμάς μπορούν να γνωρίζουν με βεβαιότητα τα ακριβή νούμερα, οι ειδικοί αναγκάζονται να δώσουν πιο αναλυτικές συμβουλές. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις δέκα πολυτιμότερες από αυτές:
  • 1. Να τρως πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα
Το ένα τέταρτο των ημερήσιων θερμίδων μας θα πρέπει να προέρχεται από άπαχο κρέας, αυγά, ψάρι και γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά. Γιατί; Επειδή η πρωτεΐνη μας δημιουργεί αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα, ενισχύει την δημιουργία του μυϊκού ιστού και βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους από τους μύες.
  • 2. Να τρως χορταστικό πρωινό
Πρόκειται για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν θα πρέπει να αμελείται. Το καλύτερο πρωινό που μπορεί κανείς να φάει είναι αυτό που περιλαμβάνει πρωτεΐνη αλλά και φυτικές ίνες, που χαρίζουν ενέργεια και μας «κρατούν» από το να πεινάσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας (π.χ. άπαχο γιαούρτι με φρούτα, ψωμί με φυστικοβούτυρο ή ομελέτα με λαχανικά).
  • 3. Να τρως σε μικρότερο πιάτο
Μερικές φορές το να καταφέρουμε να αντισταθούμε στο φαγητό είναι θέμα οπτικής. Έχει αποδεχθεί ότι σερβίροντας το γεύμα μας σε μικρότερο πιάτο, δεν αντιλαμβανόμαστε ότι τρώμε μικρότερη μερίδα, άρα λαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες και κατά κανόνα νιώθουμε εξίσου χορτάτοι.
  • 4. Να τρως περισσότερα φρούτα και λαχανικά
Δεν υπάρχει έρευνα που να μην έχει αποδείξει ότι καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά χάνουμε μακροπρόθεσμα βάρος. Έτσι, κάθε γεύμα μας μέσα στη μέρα θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτές τις τροφές, οι οποίες προσφέρουν στον οργανισμό φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για την συνολική καλή μας υγεία.
  • 5. Να ενυδατώνεσαι συνεχώς
Έχετε ακούσει το «δεν πεινούσα, διψούσα»; Μερικές φορές συμβαίνει να νιώθουμε άδειο το στομάχι μας επειδή θέλουμε κάτι να πιούμε και όχι να φάμε. Πολλοί διατροφολόγοι συστήνουν να πίνουμε πάντα ένα ποτήρι νερό πριν από κάθε γεύμα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα περιοριστεί η ποσότητα φαγητού που θα καταναλώσουμε στο γεύμα. Το νερό είναι πάντα το καλύτερο «ποτό», ωστόσο οι χυμοί και το πράσινο τσάι είναι εξίσου ωφέλιμα.
  • 6. Να κοιμάσαι καλά
Απαιτούνται τουλάχιστον επτά ώρες καλού ύπνου κάθε βράδυ αν θέλουμε να χάσουμε βάρος. Η έλλειψη ύπνου ενισχύει την δημιουργία της ορμόνης «γκρελίνης», η οποία μας κάνει να νιώθουμε πείνα και βοηθά τον οργανισμό να αποθηκεύει λίπος. Επίσης, όταν είμαστε άϋπνοι κάνουμε, κατά κανόνα, λάθος διατροφικές επιλογές: Επιλέγουμε να τρώμε πιο παχυντικά τρόφιμα.
  • 7. Να αποφεύγεις τα τεχνητά γλυκαντικά
Όσο κι αν σας εκπλήσσει, οι γλυκαντικές ουσίες δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην απώλεια βάρους και αυτό γιατί, καθώς δεν καλύπτουν την ανάγκη που νιώθουμε για γλυκό, μας αναγκάζουμε να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ποσότητες και έτσι να λαμβάνουμε περισσότερες θερμίδες.
  • 8. Να τρως συχνά και μικρά γεύματα
Οι παλιοί λένε να μην «τσιμπολογάμε» ανάμεσα στα γεύματα αν θέλουμε να χάσουμε βάρος. Οι νέες έρευνες, όμως, επιμένουν να μην αφήνουμε να μεσολαβούν περισσότερες από πέντε ώρες χωρίς να βάλουμε κάτι στο στομάχι μας. Αν αφήσουμε τον εαυτό μας να πεινάσει είναι δύσκολο να κάνουμε σωστές διατροφικές επιλογές και το πιθανότερο είναι πως θα φάμε ό,τι βρούμε μπροστά μας. Από την άλλη, καταναλώνοντας μικρά γεύματα τακτικά μέσα στη μέρα μας βοηθά να διατηρήσουμε το ζάχαρό μας σε καλά επίπεδα και έτσι μειώνονται οι «λιγούρες» μας. Αντίθετα, όταν πεινάμε, δύσκολα μπορούμε να ελέγξουμε αυτό που θα φάμε.
  • 9. Να κινείσαι συνεχώς
Αφιερώστε χρόνο για άσκηση όσο πιο συχνά μπορείτε, λένε οι ειδικοί. Η άσκηση όχι μόνο μας βοηθά να χάσουμε βάρος πιο γρήγορα αλλά και διατηρεί την υγεία μας σε καλύτερα επίπεδα, βοηθά στην καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και στην κυκλοφορία του αίματος. Προσπαθήστε, λοιπόν, να περπατάτε τουλάχιστον μισή ώρα κάθε μέρα ή έστω να κάνετε εντατική γυμναστική τουλάχιστον 3 με 5 φορές ανά εβδομάδα. Και εννοείται ότι η άσκηση δεν πρέπει να σταματά όταν επιτύχουμε τον στόχο μας και χάσουμε το βάρος που θέλουμε.
  • 10. Να μην έχεις στρες
Η «εντολή» αυτή δεν ωφελεί μόνο την απώλεια βάρους αλλά την γενικότερη υγεία μας. Έρευνες δείχνουν ότι άτομα με χαμηλότερα επίπεδα στρες χάνουν βάρος πιο εύκολα. Αυτό συμβαίνει γιατί το στρες βοηθά στην παραγωγή της ορμόνης κορτιζόλης, η οποία σκοπό έχει να αποθηκεύει λίπος στον οργανισμό μας. Η ίδια ορμόνη μας κάνει να λιγουρευόμαστε παχυντικά φαγητά. Μία καλή συμβουλή που δίνουν οι διατροφολόγοι είναι να αντιμετωπίζουμε το στρες τρώγοντας σε όμορφα μέρη. Όταν βρισκόμαστε σε ένα όμορφο περιβάλλον ο εγκέφαλός μας «χορταίνει» πιο γρήγορα και έτσι δεν θέλουμε να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες φαγητού.
Πηγή: in2life.gr


Διαβάστε Περισσότερα: http://www.e-diet.gr/2012/09/10-entoles-apwleias-varous/#ixzz27szQA6KE

Darlene Flynn: Η lady των παπουτσιών έχει στην κατοχή της 16.400 ζευγάρια!


Darlene Flynn:Η lady των παπουτσιών έχει στην κατοχή της 16.400 παπούτσια!! (1)
Μετά τον χωρισμό άλλες αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά, άλλες πηγαίνουν γυμναστήριο κι άλλες κάνουν shopping therapy. Όχι όμως η Darlene Flynn, κάτοικος Καλιφόρνιας που ξεκίνησε να συλλέγει παπούτσια μετά το διαζύγιο της το 2001. Μέχρι το 2006 είχε στην κατοχή της 7.785 παπούτσια και το όνομα της μπήκε στο βιβλίο Γκίνες. Σήμερα το μέγεθος της συλλογής της είναι διπλάσιο και η αξία της υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια…
Darlene Flynn:Η lady των παπουτσιών έχει στην κατοχή της 16.400 παπούτσια!! (2)
Η εμμονή της αφορά σε όλα τα είδη που έχουν το σχήμα παπουτσιού. Συλλέγει έπιπλα, είδη ένδυσης, τηλέφωνα, πορσελάνες, καρφίτσες και μικροσκοπικά διακοσμητικά σε σχήμα παπουτσιού. Το σπίτι της είναι γεμάτο βιτρίνες, στις οποίες εκθέτει με μεγάλη υπερηφάνεια τα αποκτήματα της.
Darlene Flynn:Η lady των παπουτσιών έχει στην κατοχή της 16.400 παπούτσια!! (3)
Ξεχωριστά κομμάτια στη συλλογή της είναι ένα αντίγραφο του παπουτσιού της Σταχτοπούτας -το γνωστό γυάλινο γοβάκι-, τα κόκκινα παπούτσια της Ντόροθι από το μάγο του Οζ, τα παπούτσια της Betty Boop και οι ψηλοτάκουνες γόβες της Barbie.
Darlene Flynn:Η lady των παπουτσιών έχει στην κατοχή της 16.400 παπούτσια!! (4)
Ευχαριστούμε την Κατερίνα Λιάτσου για το άρθρο

Απίστευτο!!!Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδάει Πασχαλίδη!!


Και η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά… Παντελίδη 

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ερμηνεύσει κομμάτι του στις εμφανίσεις που έκανε στην Θεσσαλονίκη. Το κοινό της συμπρωτεύουσας την υποδέχτηκε με πολύ αγάπη και όταν εκείνη ερμήνευσε το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» του Παντελή Παντελίδη που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία όλο το καλοκαίρι, το κοινό ξεσηκώθηκε και το τραγουδούσε μαζί της. Δείτε το παρακάτω βίντεο με την Πέγκυ Ζήνα να τραγουδά Παντελίδη




πηγή :gossip-tv.gr

10 τρελά που σκέφτεται μια γυναίκα και πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες...



Πρέπει να προσέχετε τι σκέφτεται η κοπέλα σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Εμείς σας παρουσιάζουμε δέκα πράγματα που συνήθως έχουν στο μυαλό τους.
Διαβάστε παρακάτω:

10. Ξεκινάμε όταν είστε στο δρόμο με μια κοπέλα και κάποιος περαστικός της πει κάποιο γλυκόλογο. Εκεί σκέφτεται ότι εδώ πρέπει εσείς σαν σύντροφος της να την υποστηρίξετε. Για αυτό πρέπει να καταλάβετε τα πάντα, ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα.

9. "Αξίζει αυτή η 50 ευρώ μάσκαρα να την πάρω;" αναρωτιούνται. Οι γυναίκες κάνουν πολύ εύκολα shopping therapy και άνετα το παρακάνουν μερικές φορές. Και όλες τους, ξεπερνάνε κάθε πιθανό εμπόδιο για να τα καταφέρουν(οικονομικά, αρρώστιες κτλπ).

8. Πολλές φορές σκέφτονται "δείχνω σέξυ". Αυτό της ανεβάζει στα ουράνια. Άμα της πείτε ότι έχει πάρει κιλά ή κάτι τέτοιο, δεν θα είναι και το καλύτερο. Πρέπει να της δείξετε ότι καταλάβετε και φυσικά την θεωρείται όμορφη. Μια κοπέλα πρέπει πάντα να θεωρεί τον εαυτό της ωραίο και να έχει αυτοπεποίθηση φυσικά.

7. "Δείχνω πρόστυχη με αυτό το ρούχο". Ουσιαστικά θέλουν να μας δείξουν ότι έχουν και σεβασμό μέσα τους. Βέβαια με αυτά που φοράνε, μπορεί εμείς να μην το νομίζουμε αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

6. Υπάρχουν βέβαια και οι σκέψεις της "ξανθιάς" που είναι τρελές. Δηλαδή προσπαθούν να βγάλουν συμπέρασμα για οτιδήποτε με τρόπο που δεν γίνεται. Και τότε είναι που γίνεται χαμός.

5. Με "μισεί αυτή η γυναίκα" σκέφτονται πολλά κορίτσια όταν πάνε με το αγόρι τους κάπου να διασκεδάσουν και βλέπουν κάποια να τους κοιτάει. Συνήθως η ζήλια είναι ο πρώτος λόγος που γίνεται αυτό αν και αρκετές κοπέλες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί γίνεται αυτό.

4. "Γιατί δεν με αγαπάει" σκέφτονται πολλές. Και είναι κάτι που είναι πολλές φορές συνηθισμένο. Ετοιμάστε λοιπόν την απάντηση σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

3. "Αυτός ο άντρας είναι σέξυ....ή μήπως είναι γκέι". Εδώ πρέπει να πούμε ότι το θέμα με το τι φύλλο γουστάρει τελικά ένα αγόρι απασχολεί πολύ τις γυναίκες. Και σίγουρα θα τις ξενερώσει άμα δουν ότι ο κούκλος που τους αρέσει προτιμάει το δικό του φύλλο από εκείνες.

2. "Μήπως είμαι έγκυος". Τώρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς να πούμε για αυτό, αλλά πάντως την θεωρούμε μια πολύ περίεργη σκέψη. Ειδικά όταν αυτή εμφανίζεται πολύ συχνά. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας λόγος.

1. "Γιατί αυτός ο celebrity δεν καταλαβαίνει ότι είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον". Θέλετε τον Ryan Gosling ή τον Σάκη Ρουβά το ίδιο μας κάνει. Αυτή η περίεργη σκέψη τους κατατρέχει το μυαλό και εμάς μας κάνει να απορούμε. Είναι τρελό όταν οι γυναίκες παθαίνουν κάτι για έναν star, αφού τον κυνηγάνε όπου και αν πάει και περνάει τον παθών του τον τάραχο!!

πηγή :newsbomb

DNA το κόμμα που ίδρυσε η ιταλίδα πορνοσταρ!!!




Νέο κόμμα ίδρυσε η Τσιτσιολίνα, κατά κόσμον Ιλόνα Στάλερ, και δηλώνει πανέτοιμη για την εκλογική μάχη του 2013 στην Ιταλία.

Το κόμμα της γνωστής πορνοστάρ ονομάζεται DNA, που αντιστοιχεί στις λέξεις Democrazia Natura Amore (Δημοκρατία, Φύση, Αγάπη).

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Il Messaggero», η ίδρυση του νέου κόμματος επικυρώθηκε την Πέμπτη από συμβολαιογράφο.

Συνιδρυτής είναι ο σύντροφός της Λούκα ντι Κάρλο, ο οποίος δήλωσε ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία το κόμμα μας δε θα έχει έναν πρόεδρο, αλλά δύο».

Το πραξικόπημα που δεν έγινε ποτέ

ImageΔημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι απετράπη πραξικόπημα τον περσινό Οκτώβριο, δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, όπως προαναγγέλλεται σήμερα σε ολοσέλιδη καταχώριση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με την προαναγγελία της εφημερίδας που έχει τίτλο «Το πραξικόπημα που δεν έγινε» πέρυσι τον Οκτώβριο η κυβέρνηση Παπανδρέου ουσιαστικά απέτρεψε, λίγο πριν παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και παραδώσει τη θέση του στον Λουκά Παπαδήμο,στρατιωτικό πραξικόπημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα στοιχεία του ρεπορτάζ είναι τα εξής:

-Η περσινή στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη που ματαιώθηκε έπειτα από εισβολή δεκάδων πολιτών στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
-Οι έντονες αποδοκιμασίες κατά του προέδρου της Δημοκρατίας και η απόπειρα τμήματος των Ευέλπιδων να παρελάσουν παρά τις αντίθετες εντολές των ανωτέρων τους.
-Είχαν προηγηθεί δύο μέρες νωρίτερα,πάλι στη συμπρωτεύουσα αποδοκιμασίες και προπηλακισμοί υπουργών της τότε κυβέρνησης
-Λίγες ημέρες αργότερα, την 1η Νοεμβρίου, το ΚΥΣΕΑ προχωρά σε μαζικές αποστρατείες αξιωματικών και των τριών Οπλων.
-Η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν εξήγησε ποτέ πειστικά εκείνες τις μαζικές αποστρατείες αλλά πολλές ήταν οι συζητήσεις της περιόδου ότι με αυτές απετράπησαν κινήσεις πολιτικής αποσταθεροποίησης.
-Σχεδόν ένα χρόνο μετά θρυλείται ότι πολιτικό πρόσωπο προερχόμενο από τον εθνικιστικό χώρο βολιδοσκοπήθηκε από ομάδα αξιωματικών αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε στρατιωτική κυβέρνηση που θα αναλάμβανε να αποκαταστήσει την τάξη και την κοινωνική ειρήνη στη χώρα

Και το κείμενο της προαναγγελίας καταλήγει υποστηρίζοντας ότι «η δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει ότι εκείνες οι αποστρατείες μπορούν σήμερα να αποτιμηθούν ως το τέλος ενός πραξικοπήματος που δεν έγινε. 

πηγή : defencenet.gr
 

Με πόσους άντρες έχει ''πάει'' η μέση Ελληνίδα;


Και με πόσους χρησιμοποίησε προφυλακτικό; 


Η έρευνα της Durex παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.
 

Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει. 
 

Ναι αλλά το έχει κάνει! 
 

Απ’ την άλλη, ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες χωρίς προφυλακτικό. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%. 
 

Για όλο αυτό ποιος ευθύνεται άραγε; 
 

Μήπως η ενημέρωση είναι ελλιπής και το κράτος στέκεται μουγκό-Θόδωρος απέναντι στο θεματάκι;
 

Ενδιαφέροντα ωστόσο, είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους. 
 

Καλά αυτά είναι υποκειμενικά τώρα. Εγώ ξέρω Ελληνίδες που τους 10 σεξουαλικούς συντρόφους τους είχαν ως τα 22 και τώρα είναι 26! 
 

Όσον αφορά τους άντρες το 30 είναι ένα αντιπροσωπευτικό νούμερο θα έρθω να πω…
 


πηγή : gamato.blogspot.com

To PES 2013 σε λίγο κοντά σας!!


PES 2013


Όπως είχε υποσχεθεί, η Konami ανακοίνωσε επίσημα το PES 2013, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς και αποτελεί την πιο πιστή αναπαράσταση του μοντέρνου ποδοσφαίρου μέχρι τώρα. Η βασική φιλοσοφία του PES 2013 είναι ο απόλυτος έλεγχος, στα πάντα. Το παιχνίδι σας δίνει πλήρη ελευθερία κινήσεων στον έλεγχο της μπάλας, στις πρώτες επαφές, στα σουτ, στις πάσες, στις ντρίμπλες, στα ένα-δύο, στον τρόπο άμυνας, ακόμα και στο πού δίνουν οι τερματοφύλακες την μπάλα. Από εκεί και πέρα, με την καινοτομία Player ID αναδεικνύονται τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε παίκτη και ειδικά των κορυφαίων, ενώ με το ProActive AI η συμπεριφορά των παικτών είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ. Το PES 2013 διαθέτει επίσης καλύτερη ατμόσφαιρα στους αγώνες, αλλά και συνδεσιμότητα με το Facebook μέσω του myPES app. Σέντρα το φθινόπωρο σε PS3, Xbox 360, PC, PS2, PSP, 3DS και Wii (Vita;;;). Απολαύστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο εν δράσει στο πρώτο trailer του PES 2013 και πείτε μας πώς βλέπετε το φετινό PES!
Πηγή: game20.gr

Θρύλοι, μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά ταξίδια, βρίσκουν απάντηση.Τα ξέρατε εσείς αυτά για τα αεροπλάνα;;;


Θρύλοι, μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά ταξίδια, βρίσκουν απάντηση (1)
Είναι αλήθεια ότι για πολλούς ανθρώπους, τα αεροπορικά ταξίδια δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πολλές φοβίες συνδέονται με αυτά και πολλά άτομα αποφεύγουν τα αεροπορικά ταξίδια λόγω κακής ψυχολογίας. Απορίες, μύθοι και θρύλοι που επικρατούν, κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα. Ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια.
Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση στο αεροπλάνο; Γιατί δεν υπάρχει σειρά με το νούμερο «13»; Αποκαλύπτουμε (όπως αναφέρεται στο ταξιδιωτικό site skyscanner.net) την αλήθεια για όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα αεροπορικά ταξίδια, αλλά διστάζετε να ρωτήσετε.
  • 1. Είναι αλήθεια ότι μεθάμε πιο γρήγορα όταν πίνουμε μέσα στο αεροπλάνο;
Η έλλειψη οξυγόνου στο αεροπλάνο, σημαίνει ότι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, θα σας «χτυπήσει» πολύ πιο γρήγορα στον αέρα από ό, τι αν ήσασταν στη γη. Ωστόσο, έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της κατανάλωσης στο έδαφος και στα 12.000 πόδια.
  • 2. Γιατί δεν υπάρχει σειρά «13» στα αεροπλάνα;
Αν αποφεύγετε να περνάτε κάτω από σκάλα και φοβάστε τις μαύρες γάτες, τότε θα εκτιμήσετε το παρακάτω: Αντί να τρομάζουν τους προληπτικούς ταξιδιώτες, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αποφασίσει να παραλείπουν τη σειρά 13 από τα αεροσκάφη τους. Η Lufthansa επίσης έχει παραλείψει τη σειρά 17, ειδικά για τους Ιταλούς που θεωρούν αυτό το νούμερο γρουσούζικο. Η Alaska Airlines είναι ένας από τους λίγους αερομεταφορείς που έχουν κρατήσει στα αεροσκάφη τους τη σειρά 13. Γιατί το κάνουν, αποτελεί μυστήριο…
  • 3. Αποφεύγουν ακόμη τα αεροπλάνα το τρίγωνο των Βερμούδων; (και το έκαναν ποτέ;)
Θρύλοι, μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά ταξίδια, βρίσκουν απάντηση (2)
Ο θρύλος λέει ότι πάνω από 1.000 αεροπλάνα και πλοία εξαφανίστηκαν, ενώ διέσχιζαν ή περνούσαν πάνω από την περιοχή μεταξύ των Βερμούδων, Πουέρτο Ρίκο και Φλόριντα. Έτσι, μάλλον θα προτιμούσατε κι εσείς από τον πιλότο σας να αποφύγει αυτή την περιοχή. Αλλά δεν θα το κάνει, ούτε το έχουν κάνει ποτέ πιλότοι. Η αλήθεια είναι ότι τα αεροπλάνα ταξιδεύουν σε όλο το εύρος της μυστηριώδους ζώνης εδώ και χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν, παρά τους μύθους. Προφανώς αξίζει το ρίσκο, όταν η μόνη άλλη επιλογή είναι μια παράκαμψη 2.900 χλμ..
  • 4. Είναι αλήθεια ότι οι τουαλέτες στο αεροπλάνο πρέπει να είναι εφοδιασμένες με τασάκι, ακόμη κι αν το κάπνισμα στα αεροπλάνα έχει απαγορευτεί εδώ και σχεδόν 15 χρόνια;
Ναι! Η κυβερνητική υπηρεσία των ΗΠΑ, FAA, αναφέρει ότι όλα τα αεροπλάνα πρέπει να έχουν τασάκια και αυτό έχει εγκριθεί από τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων. Ο κανόνας αυτός τέθηκε σε ισχύ μετά από ένα ατύχημα που έγινε από ένα τσιγάρο το 1973. Έτσι ακόμα κι αν το κάπνισμα στα αεροπλάνα έχει απαγορευθεί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, εξακολουθούν να υπάρχουν σταχτοδοχεία, σε περίπτωση που κάποιος καπνιστής ενδώσει στο πάθος του και πάρει το ρίσκο να ανάψει τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο.
  • 5. Το πλήρωμα θαλάμου (αεροσυνοδοί κ.τ.λ.) πρέπει να έχουν συγκεκριμένο σωματότυπο και αναλογίες;
Το πλήρωμα καμπίνας πρέπει να έχει συγκεκριμένο ύψος ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καμπίνας (να φτάνει τα επάνω ντουλάπια, αλλά να μην είναι και τόσο ψηλό ώστε να δυσκολεύεται να κινηθεί στο χώρο, ιδιαίτερα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης). Όσον αφορά στην περίμετρο της μέσης, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες, εφ’ όσον ένα άτομο μπορεί να σερβίρει τους ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια ακόμη και αναταράξεων, με άνεση.
Οι περιορισμοί σε ύψος και εμφάνιση ισχύουν σε όλες ανεξαιρέτως τις εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Φυσικά υπάρχουν διαφοροποιήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές ισχύουν παρόμοιοι κανόνες.
  • 6. Μπορεί ένας κεραυνός να προκαλέσει αεροπορικό δυστύχημα;
Θρύλοι, μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά ταξίδια, βρίσκουν απάντηση (3)
Μπορεί να σκέφτεστε ότι ένα μεγάλο όχημα από μέταλλο που πετά μέσα από μια καταιγίδα, είναι πιθανός στόχος για κεραυνούς. Και ναι, είναι. Κεραυνοί χτυπάνε κάθε εμπορικό αεροπλάνο, κατά μέσο όρο μία φορά το χρόνο. Αλλά μην ανησυχείτε (!), το τελευταίο αεροπλάνο που συνετρίβη λόγω αυτού, ήταν το 1967. Σήμερα, τα αεροπλάνα πρέπει να περάσουν επιτυχώς μια σειρά από αυστηρές δοκιμές πιστοποίησης για την αντιμετώπιση κεραυνών και συνήθως αναφέρονται μόνο μικρές αναταράξεις από κεραυνούς.
  • 7. Θα μπορούσε να εκραγεί ένα αεροπλάνο αν κάποιος πυροβολούσε εν ώρα πτήσης;
Αν είστε ο Harrison Ford στο Air Force One, τότε μάλλον δε θα υπάρχει πρόβλημα. Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι πως εξαρτάται το που θα χτυπήσει η σφαίρα. Εάν μια σφαίρα περάσει έναν τοίχο του αεροπλάνου, μπορεί και να μη συμβεί τίποτα. Η πίεση της καμπίνας θα αντισταθμίσει οποιαδήποτε διαρροή από την τρύπα. Εάν η σφαίρα περάσει μέσα από ένα παράθυρο, αυτό είναι λίγο πιο ανησυχητικό. Ο αέρας ορμά έξω από το παράθυρο και μπορεί να πάρει μαζί του διάφορα αντικείμενα που δεν είναι δεμένα. Αν πάλι η σφαίρα χτυπήσει την άτρακτο, τότε υπάρχει πιθανότητα έκρηξης και καλό είναι να χρησιμοποιήσετε την έξοδο κινδύνου, αν είναι δυνατόν.
  • 8. Υπάρχει περίπτωση να ζαλιστούμε από το οξυγόνο που παρέχουν οι μάσκες έκτακτης ανάγκης;
Η πραγματική απάντηση είναι όχι. Ενώ το οξυγόνο θα μπορούσε τεχνικά να μας κάνει να νιώσουμε λίγο πιο «φτιαγμένοι», ένα ποσοστό 100% οξυγόνου, θα μπορούσε να μας σκοτώσει. Αυτό που προκαλεί ζαλάδα και «έξαψη», είναι η απώλεια του οξυγόνου, γι’ αυτό και τα αεροσκάφη διαθέτουν τις σχετικές μάσκες, σε περίπτωση απότομης μείωσης της πίεσης στην καμπίνα.
  • 9. Είναι αλήθεια ότι κανείς δεν επιτρέπεται να σηκωθεί όρθιος, όταν ο πιλότος είναι στην τουαλέτα;
Θρύλοι, μύθοι και μυστήρια για τα αεροπορικά ταξίδια, βρίσκουν απάντηση (4)
Όταν η ένδειξη για τη ζώνη ασφαλείας είναι αναμμένη, όλοι οι επιβάτες πρέπει να παραμένουν καθισμένοι. Παρά τα όσα ίσως πιστεύετε, ένας λόγος μπορεί να είναι και το ότι ο πιλότος βρίσκεται στην τουαλέτα. Ο επικεφαλής από τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών, θα επιτηρεί την πόρτα του θαλάμου διακυβέρνησης για την αποφυγή οποιασδήποτε εφόδου στο πιλοτήριο.
  • 10. Μπορεί τα κινητά τηλέφωνα (ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές), να προκαλέσουν πραγματικά προβλήματα σε ένα αεροπλάνο;
Το αγαπημένο σας iPad, από μόνο του, δε θα μπορούσε να προκαλέσει παρεμβολή στα συστήματα πλοήγησης του αεροσκάφους. Αν όμως όλοι είχαν τα κινητά και τις ηλεκτρονικές συσκευές τους ανοιχτές, τότε η συνδυασμένη παρέμβαση από όλες αυτές τις συσκευές, θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα. Ωστόσο, λίγες πληροφορίες διαθέτουμε σχετικά με τις πραγματικές επιπτώσεις των ηλεκτρονικών συσκευών σε λειτουργία, κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Γι’ αυτό και λαμβάνονται προληπτικά μέτρα προς το παρόν και καλό είναι να τηρούμε τους κανόνες, για κάθε ενδεχόμενο.
  • 11. Οι θέσεις που βρίσκονται πλησιέστερα προς τις εξόδους κινδύνου, είναι πιο ασφαλείς σε περίπτωση ατυχήματος;
Αν και ο επιπλέον χώρος για τα πόδια (που υπάρχει στις θέσεις που βρίσκονται στις εξόδους κινδύνου), είναι πολυτέλεια, οι θέσεις αυτές δεν είναι ουσιαστικά πιο ασφαλείς σε περίπτωση αεροπορικού δυστυχήματος. Ατυχήματα συμβαίνουν σε αεροσκάφη για μια σειρά από διαφορετικούς λόγους, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πούμε ότι μία θέση είναι πιο ασφαλής από οποιαδήποτε άλλη. Αν για παράδειγμα πιάσει φωτιά στο αεροπλάνο, τότε το να κάθεστε δίπλα σε μια έξοδο κινδύνου, μπορεί να είναι βολικό, αλλά όχι κι αν οι πόρτες αποκολληθούν και είστε οι πρώτοι που θα βρεθείτε στο κενό. Φυσικά, το να γνωρίζετε που βρίσκεται η πλησιέστερη έξοδος κινδύνου, είναι σημαντικό.


Πηγή: clickatlife.gr