Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

TOP TEN FACEBOOK GAMES


Τα 10 πιο δημοφιλή παιχνίδια του Facebook

Στο Facebook όλοι παίζουμε. Είναι εθιστικό, είναι δωρεάν, είναι πάνω απ΄όλα χάσιμο χρόνου, αλλά όλοι κολλάμε και θα συνεχίσουμε να κολλάμε με τις φάρμες, το πόκερ, τα -villes και πλήθος άλλων social games. 



Μια πολύ πετυχημένη συνταγή που δεν απαιτεί ούτε σούπερ ντούπερ σύστημα, ούτε χρήματα, ούτε subscriptions παρά μόνο ένα λογαριασμό στο Facebook και μερικούς παικταράδες φίλους. Ιδού λοιπόν το top-10 στο χάσιμο χρόνου και φαιάς ουσίας τη φετεινή χρονιά:


10. Adventure World: An Indiana Jones Game

To πολύ πρόσφατα λανσαρισμένο Adventure World έγινε αμέσως hit και κατάφερε να χωθεί μέσα σε μια δεκάδα που κτίζεται χρόνια.  Λογική platform game με πολύ καλά γραφικά, που βασίζεται σε αποστολές, συλλογή θησαυρών και τυμβωρυχία κατά το παράδειγμα του τηλεοπτικού Indiana Jones.




9. Bubble Island

Με σχεδόν 10 εκατ. ενεργούς παίκτες το action/arcade “Bubble Island” αποτελεί το απόλυτο χάσιμο χρόνου στο νησί της φούσκας. Μέγα hit.






8. Diamond Dash

Παλιά γνωστή συνταγή διασκέδασης, όπου διαλύετε σειρές διαμαντιών που έχουν κοινά στοιχεία όπως χρώμα ή σχήμα.



7. Words with Friends

To πιο δημοφιλές scrubble game παγκοσμίως για να παίξει κανείς με μια πλειάδα φίλων.





6. Empires and Allies

Ενα καλοσχεδιασμένο strategy για να παίξετε μαζί ή εναντια στους φίλους σας. Για τους έχοντες μαχητικό και δολοπλόκο πνεύμα…






5. The Sims Social

Αθάνατα Sims! Μετά τη μανία ετών με εκδόσεις για PC και κονσόλες, τώρα τα Sims ζουν και βασιλεύουν στο Facebook με 29 εκατ. μηνιαίους χρήστες!






4. Texas Holdem poker

Online τζόγος με κοντά 30 εκατ. μέλη, εκ των οποίων τα 7 εκατ. ποντάρουν σε καθημερινή βάση…






3.  Farmville

H μακροβιότερη “φάρμα” του Facebook με 31.600.000 φανατικούς farmers και εκατοντάδες  fun clubs ανά τον κόσμο κρατεί ακόμα μέσα ση δεκάδα, αν και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι έχει αρχίσει να παίρνει την κατηφόρα. Μάλλον ήρθε η ώρα για λίγη αγρανάπαυση…






2. CastleVille

Μόλις ένα μήνα στον αέρα και το CastleVille εκτοξεύτηκε ήδη στη δεύτερη θέση! Προσωπικά δεν τρελλάθηκα με το όλο concept, κι ας ξέρω ότι τα 33.600.000 μέλη του θα διαφωνήσουν μαζί μου.






1. Cityville

Ακόμα και η Zynga δεν μπορεί να εξηγήσει το “θαύμα” Cityville, που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτόπισε παλαιούς “παίκτες” και στρογγυλοκάθησε στην πρώτη θέση: 49 εκατομμύρια μέλη χτίζουν ασταμάτητα πολιτείες, πάρκα και δημόσιες υπηρεσίες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξορκίσουν το σύγχρονο αστικό μοντέλο. Προφητικό;


Πηγή: AppData