Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Προϊόντα θεραπείας της τριχόπτωσης και κάλυψης αραίωσης μαλλιών!
Τα πάντα για τα μαλλιά!!!

 
1.Το Goldhair Building Fibers αποτελείται από νανοΐνες φυσικής κερατίνης που μαγνητίζονται από τον στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών σας και αναμειγνύονται με αυτά εξαφανίζοντας σε μόλις 10'' κάθε μορφή αραίωσης.(TIMH 28€)
 
2. Ο αφρός μινοξιδίλης Rogaine man foam 5% είναι μια δραστική ουσία κατά της τριχόπτωσης.Η θεραπεία της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη είναι από τις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.Στην Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των ασθενών καθώς 9 στους 10 εμπιστεύονται τη μινοξιδίλη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Κάθε μπουκάλι αντιστοιχεί σε 1 μήνα με βάση την ημερήσια δοσολογία 2ml. (τιμη 3τμχ- 88€ )
3.  Ο νέος Rogaine women foam 5% αφρός μινοξιδίλης για γυναίκες είναι μια δραστική ουσία κατά της τριχόπτωσης.Η θεραπεία της τριχόπτωσης με αφρό μινοξιδίλης είναι από τις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Η χρήση τoυ αφρού συνίσταται για γυναίκες. Κάθε μπουκάλι αντιστοιχεί σε 2 μήνες με βάση την ημερήσια δοσολογία 1g.Ο αφρός 1) δίνει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας 2) εφαρμόζεται εύκολα και δεν λαδώνει, 3) απορροφάται γρήγορα από τα μαλλιά σας και 4) μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένα μαλλιά ακόμη και με συνδυαστική χρήση προϊοντων Styling. . (τιμη 64€)






 

4.  Η μινοξιδίλη Kirkland minoxidil 5% είναι μια δραστική ουσία κατά της τριχόπτωσης.Η θεραπεία της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη είναι από τις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.Στην Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των ασθενών καθώς 9 στους 10 εμπιστεύονται τη μινοξιδίλη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Κάθε μπουκάλι αντιστοιχεί σε 1 μήνα με βάση την ημερήσια δοσολογία 2ml.( (τιμη 65€)


 
5. Ο αφρός μινοξιδίλης Kirkland minoxidil foam 5% είναι μια δραστική ουσία κατά της τριχόπτωσης.Η θεραπεία της τριχόπτωσης με μινοξιδίλη είναι από τις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.Στην Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των ασθενών καθώς 9 στους 10 εμπιστεύονται τη μινοξιδίλη για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Κάθε μπουκάλι αντιστοιχεί σε 1 μήνα με βάση την ημερήσια δοσολογία 2ml. (τιμη 67€ - 3 τμχ)