Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!


10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, θα σας φέρει την επιβράβευση που αναζητάτε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και κάποιο οικονομικό όφελος που μάλλον δεν περιμένετε. Στον αισθηματικό τομέα αναμένονται χαρούμενες εξελίξεις στη σχέση σας, ή μια αναπάντεχη γνωριμία αν είστε ελεύθεροι.

Ταύρος
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά ή ακόμα και να προγραμματίσετε οι ίδιοι ένα ταξίδι. Μετά το απόγευμα κάποιες συζητήσεις με την οικογένειά σας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να διεκδικήσετε μια οικονομική αύξηση από τη δουλειά σας, αφού έτσι κι αλλιώς έχετε αποδείξει την αφοσίωσή σας και έχετε κερδίσει την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Τις απογευματινές ώρες κάποιες ευχάριστες συναναστροφές θα γεμίσουν ευχάριστα τον χρόνο σας.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, ή να γνωρίσετε ένα ξεχωριστό άτομο αν είστε ελεύθεροι. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αναμένεται αύξηση της πελατείας σας και κατ’ επέκταση των εσόδων σας.

Λέων
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη από την δουλειά σας, αρκεί φυσικά να δείξετε προθυμία για την ανάληψη νέων καθηκόντων. Ευχάριστες εξελίξεις υπάρχουν και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν νέα έσοδα από εκμετάλλευση ακινήτων.

Παρθένος
Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Πλούτωνα σήμερα, αυξάνει ακόμα περισσότερο την γοητεία και την πειθώ σας και σας επιτρέπει να διαπραγματευτείτε προς όφελός σας επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Επιπλέον, και στον αισθηματικό τομέα, ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας.

Ζυγός
Η ενασχόληση με το σπίτι ή με θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα σήμερα, χάρη στο εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Επιπλέον, η Σελήνη από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας επιτρέπει να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και να μοιραστείτε στιγμές ξενοιασιάς.

Σκορπιός
Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας με τον Ερμή σήμερα, σας κάνει ιδιαίτερα εύστροφους και ετοιμόλογους, κι αυτό είναι ένα ατού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Αν λοιπόν σκέφτεστε να ζητήσετε μια χάρη από κάπου, καλύτερα να το κάνετε τώρα. Εξάλλου, η Σελήνη από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, ευνοεί κυρίως τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, σας επιτρέπει να αυξήσετε κατά πολύ τις αποδοχές σας. Ωστόσο καλό θα είναι να μην το διατυμπανίσετε  γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας που είτε θα ζηλέψουν την τύχη σας είτε θα επιδιώξουν να σας αποσπάσουν ένα ποσό. Το βράδυ αφιερώστε το χρόνο σας στον σύντροφό σας, ή σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.

Αιγόκερως
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να αναβιώσετε παλιές φιλίες και να επιδιώξετε επαφές με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Επίσης αν θέλετε να κάνετε μια νέα ρύθμιση σε τυχόν οφειλές σας, είναι η ιδανική στιγμή.

Υδροχόος
Το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να σας φέρει μια επαγγελματική επιτυχία, με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε τις κατάλληλες προσπάθειες γι’ αυτό. Η Σελήνη από τον Λέοντα, σας καλεί να ασχοληθείτε και με τον σύντροφό σας και να συζητήσετε για την εξέλιξη της σχέσης σας.

Ιχθείς
Με το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα, μπορείτε να αποδώσετε πολύ καλά στην δουλειά σας και να φέρετε σε πέρας εργασίες που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια, και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Φροντίστε όμως να μην αφήσετε εκκρεμότητες ακόμα κι αν χρειαστεί ότι θα πάρετε λίγη δουλειά στο σπίτι.

πηγή : astroprovlepsis.blogspot.gr