Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ


ΑΘΗΝΑ

Σάλος στους δρόμους με την άφιξη της Άνγκελα Μέρκελ. Ποιες ώρες θα κάνουν απεργία την Τρίτη 9 Οκτωβρίου τα ΜΜΜμετρόλεωφορείαπροαστιακός;
Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα εξήγγειλαν για Τρίτη 9 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ ο προαστιακός δεν θα κινηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα. Τις ίδιες ώρες δε θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. Αντιθέτως κανονικά θα πραγματοποιηθούν όλα τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.
Η Διδασκαλική Ομοσπονδία (ΔΟΕ) κήρυξε απεργία από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας και τις 2 πρώτες ώρες για τα ολοήμερα σχολεία, για να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στη 1 μετά το μεσημέρι.
Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, θα πραγματοποιήσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.
Κλειστά θα μείνουν την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, 12.00 – 14.00 τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω στάσης εργασίας στο πλαίσιο της συμμετοχής των φαρμακοποιών στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ... Όπως ανακοινώθηκε από τον Οργανισμό, σύμφωνα με γνωστοποίηση του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 20.00 έως τη λήξη της βάρδιας, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών, θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 09.00 και έως τις 09.30 αναλόγως της αποστάσεως των αφετηριών και τερμάτων από τα αμαξοστάσια. "Ο ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της στάσης εργασίας θα παράσχει μερικώς, τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
πηγή: fimes.gr , palo.gr