Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ PSY GANGNAM STYLE ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ!!!



Φαντασμαγορικό πλάνο από τη συναυλία του PSY στη Σεούλ
(AP Photo/Lee Jin-man)
100.000 άνθρωποι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Σεούλ για να χορέψουν το περίφημο Gangnam Style, που έχει προκαλέσει παροξυσμό στους οπαδούς του ποπ σταρ PSY.
Ο Κορεάτης καλλιτέχνης θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του για την καταξίωση που του έχουν χαρίσει και έδωσε μία δωρεάν συναυλία στο κέντρο της κορεατικής πρωτεύουσας. Η ανταπόκριση του κοινού όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία…
Λίγο πριν βγάλει τα μαύρα γυαλιά του, ο PSY δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα πόσοι είστε εδώ απόψε, αλλά πιστεύω πως ο χορός αυτός θα κερδίσει μία θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες».

Ο PSY χορεύει ημίγυμνος Gangnam Style
(AP Photo/Park Dong-ju, Yonhap)
Κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει παλιότερα πως «θα χόρευε ημίγυμνος αν το Gangnam Style κατακτούσε την κορυφή των αμερικανικών τσαρτς», ο PSY πέταξε το πουκάμισο του στη διάρκεια της συναυλίας, γνωρίζοντας την αποθέωση…
Επί δύο ώρες, ο Παρκ Γιάε-Σανγκ (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) έδωσε τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής, μαζί με τους χορευτές του.
Όσο για τους 100.000 νέους που κατέκλυσαν την πλατεία έκαναν το κέντρο της πρωτεύουσας να σείεται ασταμάτητα στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής του PSY.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συναυλία:
πηγή :exelixeis.gr